Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Повторное отображение цены


fijneman

Recommended Posts

Захотелось мне в дефолтном шаблоне category.tpl убрать вывод цены товара из отдельной "колонки" и подружить ее с кнопкой купить (чтобы сверху был ценник, а ниже кнопка купить). Как только переносишь php код с ценой немного в другое место в шаблоне (например внутрь div'a cart), так появляется вторая такая же цена из раздела javascript. Естественно при запрещенных скриптах ее не видно, но почему ее не видно повторно, если ничего не менять в расположении шаблона? Это копать в сторону цсски? Может цену можно вообще убрать из отдела скриптов?

 

З.Ы. Вопрос снимается, ибо забил на попытки засунуть прайс внутрь дива корзины, чтобы избежать двоения ценников. Нашаманил корректное отображение через стили для включенных скриптов. Еще бы привести к такому же виду при запрещенных скриптах, хотя в дефолтной теме при запрете скриптов кнопка уезжает под картинку товара.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.