Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Как продвинуть магазин в яндексе поиске ?

Weller

Recommended Posts

Как продвинуть в поиске пару слов ?? я занимаюсь продукцией одной фирмы ,  робот яндекса индексирует сайт , в маркете мои объявления . Даже в директе . А вот в обычном поиске название этой фирмы мой сайт находится на 7 странице .. Как так ? Мой сайт забит продукцией с этим названием . Можно своими силами в течение месяца попасть на первую страницу ??? Своими силами ?? Это реально ? что нужно для этого делать . Подскажите ??? Есть какие то особенности в опенкарте ? Теги товара , метатег описание ??

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

У Вас ОЧЕНЬ популярный товар?

Нет не очень . У меня редкая фирма китайская . я да же один в маркете ее продаю .. Совсем один .. А вот в обычном поиске я не могу продвинуться . Сайт не правильно забиваю информацией скорей всего . Кто бы помог ? не безвозмезно конечно ))

Надіслати

Нет не очень . У меня редкая фирма китайская . я да же один в маркете ее продаю .. Совсем один .. А вот в обычном поиске я не могу продвинуться . Сайт не правильно забиваю информацией скорей всего . Кто бы помог ? не безвозмезно конечно ))

Обращайтесь помогу. 

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.