Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Не могу установить яндекс метрику

Recommended Posts

Добрый день помогите пожалуйста с установкой кода яндекс метрика на сайт.

пробовал вставить в сервис в строку(гугл аналитик) но ничего не вышло.куда и как мне правильно поставить эти коды?

яндекс(Устанавливать код счётчика необходимо внутри тега <body></body> в HTML-код страницы.)

СПАСИБО

post-683330-0-69884000-1400588861_thumb.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 2 weeks later...

Добрый день помогите пожалуйста с установкой кода яндекс метрика на сайт.

пробовал вставить в сервис в строку(гугл аналитик) но ничего не вышло.куда и как мне правильно поставить эти коды?

яндекс(Устанавливать код счётчика необходимо внутри тега <body></body> в HTML-код страницы.)

СПАСИБО

Я вставил в ету строку в система -> настройки-> изменить вкладка сервер в поле "Код Google Analytics:" все работает. Если есть код гугл вставляйте ниже через абзац.

Надіслати

• 1 month later...

Я вставил в ету строку в система -> настройки-> изменить вкладка сервер в поле "Код Google Analytics:" все работает. Если есть код гугл вставляйте ниже через абзац.

В этом случие метрика в шапке находится, не красиво.

Надіслати

• 2 months later...

В этом случие метрика в шапке находится, не красиво.

Я не включаю чтоб счетчик отображался, если же Вам нужно отборажение счетчика просто вставте код в футере шаблона сайт. 

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.