Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Как найти главную страницу ?

Recommended Posts

Добрый день. хочу поставить яндекс счетчик . Не могу найти главную страницу . Статьи нашел . А где самая первая страница ?? что бы вставить туда код счетчика ?

Хочется отслеживать посетителей , что смотрят ? какие cтраницы ?  может подскажете удобный плагин для этого ?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Добрый день. хочу поставить яндекс счетчик . Не могу найти главную страницу . Статьи нашел . А где самая первая страница ?? что бы вставить туда код счетчика ?

Хочется отслеживать посетителей , что смотрят ? какие cтраницы ?  может подскажете удобный плагин для этого ?

счетчики можно вставить в footer.tpl

Надіслати

• 4 months later...

Здравствуйте!

Помогите, пожалуйста!

Все тут перечитала, но так и не нашла.....Мне нужно вставить виджет VK на главную страницу....Вроде нужно код виджета установить на главной странице, но найти ее не могу.....

Я зашла по предложенному пути...но куда вставить код не понимаю!

Спасибо!

Надіслати

Evgenia79, попробуйте модуль https://opencartforum.com/files/file/427-%D0%BC%D1%8B-%D0%B2%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B5-vk-%D0%B4%D0%BB%D1%8F-opencart-15/ или  catalog/view/theme/НАЗВАНИЕ ВАШЕЙ ТЕМЫ/template/common/home.tpl и экспериментируйте до нужного вида ))

Хотя править нужно не саму главную, а то, из чего она состоит - слева, справа, низ...

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.