Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Купил модуль - можно поделиться?


TopClans

Recommended Posts

Всем привет, искал модуль для подбора товара по характеристикам автомобиля, нашёл этот за 50 долларов: http://www.opencart.com/index.php?route=extension/extension/info&extension_id=3621

 

Потом нашёл этот за 13 долларов: http://codecanyon.net/item/opencart-vehicle-filter-module/5478376 и, собственно, купил его. Внешне очень похож на тот что за 50 долларов, но на самом деле есть разницу - у 50-долларового варианта есть выбор объема двигателя, обязательно нужно выбрать модель и год (нельзя посмотреть просто что есть в магазине для Форда, например), и в админке нужно обязательно указывать каждый год - то есть если товар подходит для какой-то модели, которая выпускается с 90-го года - придется 24 раза указать год). 

 

Вопрос, могу ли я выложить тут этот модуль для доработки? Продавать не буду, просто хочу чтобы кто-нибудь его довел до ума. 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Вопрос, могу ли я выложить тут этот модуль для доработки? Продавать не буду, просто хочу чтобы кто-нибудь его довел до ума.

Нет, нарушите пункт 2.5 правил форума.
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.