Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

При оформлении заказа через админку, со склада не вычитаются товары

igorfelix

Recommended Posts

Подскажите, пожалуйста, кто пробывал оформлять заказы через админку ( ЗАКАЗЫ-ДОБАВИТЬ).

Там форма с лишними полями, я упростил оформление заказа до пару полей, убрав в контролере и в шаблоне лишние поля.

Все бы здорово, но заметил что при оформлении заказа - остатки товаров не изменяются, хотя в товарах стоит "вычитать со склада"

post-23316-0-25962400-1393102061_thumb.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

значение quantity передается в post? модель правили?

версия ocstore 1531

что бы скрыть лишние поля я закоментил в admin_controller_sale  order.php строчки  1171-1203 строчки

admin_viev_tempale_sale  order_form.tpl    ну и здесь по выбору строчки 

больше ничего не трогал.

по умолчанию форма оформлении заказа через админку ужасно сделана, хотел убрать лишнее.

вот и заметил что остатки не вычитает при оформлении через "заказы-добавить" 

Надіслати

Еще вот хотел узнать, по умолчанию через "заказы-добавить" остатки товара вычетает?

а то нервов не хватило заполнять 50 полей что бы оформить заказ через админку. 

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.