Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Некорректно работает модуль


verkhovod

Recommended Posts

Парни, нужна помощь, думаю проблема не очень сложная, но сам не знаю как решить.

 

Дело в том, что я установил модуль быстрого заказа (one page checkout или one checkout), но он почему-то не работает. Сначала долго пытался копаться в настройках, думал, что возможно я что-то упустил, но потом ко мне снизошло озарение и вместо ссылки (http://juicyapples.ru/checkout/) я решил на конце прописать стандартную версию ссылки (http://juicyapples.ru/index.php?route=checkout/checkout)... И, о чудо, она работает как нужно, но вопрос в другом, собственно... Как сделать так, чтобы тоже самое отображалось на нормальной ссылке (http://juicyapples.ru/checkout/). И может еще кто-нибудь заодно подскажет как перевести на русский поля в оформлении заказа при помощи этого модуля...

 

Спасибо заранее всем огромное за помощь в решении проблемы!  :-)

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Обнаружил, что ссылка вида (http://juicyapples.ru/checkout) показывает нужную страницу, но со слешем на конце совсем другая история... В чем может быть проблема?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


так все правильно. У Вас на одном сео урле два модуля. Можете просто зайти в базу данных через php myadmin и в таблице url_alias изменить checkout на что то другое.

 

Язык меняем в языковом файле catalog\language итд

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.