Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Opencart 2.0 админка

RGB

36 голосів

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Будь ласка, увійдіть або зареєструйтеся для голосування в опитуванні.

Recommended Posts

делал как-то на бутстрапе админку. Сыро и криво, но для менеджера с планшетиком - самое то. Забивать товары, конечно, не получится, а вот заказы полистать - оно.

Кому интересно - прошу. demo|demo

коммерческий вариант http://merkent.com/bootstrap/admin/

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

• 1 month later...

Ну на гитхабе же всё лежит (opencart/opencart).

Эта бутстрап-перестройка уже с полгода как доступна.

Да, адаптивность появилась. Но по-прежнему остался старый атавизм с двумя горизонтальными полосами прокрутки на малых экранах. Причём зачем делать див со скроллом (очень труднодоступным, в отличие от системного в низу окна) - для меня большая загадка. Фиксится несложно, но Даниэль к таким фиксам традиционно относился весьма бурно (и негативно, разумеется), так что я не рискну предлагать. Но то, что ажминку наконец сделали адаптивной, внушает какую-то надежду, что и это пофиксят (т.к. теперь её будут тестить и на более мелких экранах).

Посоветуйте хороший js для того, чтобы делать дивы с прокруточкой(в некоторых случаях к примеру таблицы большие это единственный способ оставить адаптивность =)

Надіслати

Посоветуйте хороший js для того, чтобы делать дивы с прокруточкой(в некоторых случаях к примеру таблицы большие это единственный способ оставить адаптивность =)

Зачем js там, где хватит обычного цсс? В бутстрапе есть встроенный стиль .table-responsive, который решает проблемы с адаптивностью больших таблиц, или я не понял вопроса?

Надіслати

• 5 months later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.