Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Можно ли встроить в сайт галерею с вариантами фото


Recommended Posts

Добрый день.

 

Хотела бы узнать, насколько возможно встроить в сайт подобную галерею: http://v2.delf-demo.ru/foto-galereya-%E2%84%962.html

Нам нужно, чтобы фото из каталога не просто увеличивались, но открывались на новой страничке с просмотром возможных вариантов. Но момент в том, что это не товары для заказа, а просто ознакомительные работы. Я сама не программист, а контент-менеджер. Поэтому я поставила такую задачу разработчикам нашего сайта. Они говорят, что проблематично такой функционал внедрить, что модуля для OpenCart подобного нет, что-то они похожее предложить могут, но без возможности для нас самостоятельно редактировать данную галерею. А такой вариант для нас не совсем приемлем. 

Подскажите, пожалуйста, можно ли решить как-то нашу проблему. Есть ли варианты, наиболее подходящие? Или же наши программисты не лукавят, говоря о том, что такой модуль не предусмотрен для OpenCart. 

Буду очень признательна за любой ответ!

 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.