Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Информация для новичков


Recommended Posts

Здравствуйте дорогие посетители форума, а так же всемогущее руководство. Я новичек в сфере программирования, точнее вообще в этом ничего не понимаю, но в связи со своей новой деятельностью( открыл интернет-магазин) нужно развиваться в этой теме. Полистал форум и увидел всю информацию для более опытных людей этой области, а для новичков к сожалению это сложновато. Немного поясню мой уровень знаний: я не знаю как шаблон сменить или модуль новый вставить. Хотел бы предложить тему типа : Как поставить опенкарт с нуля. Если я  просто не нашел данного раздела, то прошу прощения.=)

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


раздел FAQ и одноименная тема (в первую очередь) https://opencartforum.com/topic/169-faq/ могут пролить свет на некоторые ваши вопросы.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.