Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Вид карточки товара


Recommended Posts

Доброго времени суток всем. Есть парочка вопросов:

1. Можно ли как-то сделать чтобы в навзании товара в списке товаров было определенное количество символов? Т.е. обрезалось и заканчивалось ",,,", а в наведении все в полном размере. Наведение есть. нужно теперь обрезать название.

2. Где можно найти такое расширение (http://bt.rozetka.com.ua/refrigerators/c80125/)? Т.е. все карточки одного размера и подгоняются с градиентом прозрачности.

3. Корличество товара, отображаемого в списке, ограниченно, чтобы увидеть больше нужно либо перейти на другую страницу, либо увеличить в специальном скролинге. А есть ли такое расширение, которое позволит нажать на кнопку внизу списка товаров и он автоматически увеличит еще на n-ое количество?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.