Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Импорт БД со старого на новый сайт


Recommended Posts

Всем привет. Есть такая проблема.

Магазин с 1500 товаров, виснет, захламлен файлами модулей, которые не используются, хостинг меняли, все равно работает плохо. Тут еще назрела необходимость полностью изменить внешний вид.

Вопрос такой - если мы экспортируем БД с нашего сайта на 1.5.4.1, делаем новый пустой сайт на 1.5.5.1 (если так нельзя, то пусть на 1.5.4.1.), а потом импортируем БД со старого сайта?

Что можете посоветовать? Или может кто поможешь за плату сделать вот такой маневр. Грубо говоря - хочется новый ИМ, но товары полностью экспортировать со старого, в т.ч. пути к картинкам товаров. Пробовали на одном другом нашем ИМ сделать такое через CSV Import Pro, товары перенесли, а вот категории не получилось.

Спасибо!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.