Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Категории есть, но в товарах этих категорий нет! Что за Глюк?

delovoy

Recommended Posts

Стал добавлять новые категории, все отмечены как активные, все добавилось и в категориях видно.

И тут перешел в Товары в Связи, стал настраивать и в друг обнаружил, что часть категорий там просто не видно!

Нет их и все!

Что такого может быть? Скажу что количество категорий уже порядка 50, и используется мультимагазин.

Во общем раньше подобных глюков не наблюдалось  :ph34r:

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

П...ц все новые и новые глюки с этим опенкартом! Особенно в мультимагазинной части

Короче, сам глюк выявлен, но причина не ясна!

Т.к. я использую мультимагазин, я меня есть ряд категорий которые не должны отображаться в др магазинах!

По умолчанию магазин стоит на одном домене!

Так вот, если в любой из категорий не отметить "Несущий" домен, то он просто не отображается, хотя вы можете указать его для других магазинов (доменов), но не все тщетно, если вы не выделите его вместе с "несущим" !!!

Вот как это, куда копать ппц :DDD

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.