Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Мега меню


fill

Recommended Posts

Выдрал из одного буржуйского шаблона мега меню поставил на ocstore 1.5.4.1,maxystore 15.3.1 вроде работает,есть мелкие недочёты по стилям ну и кое что добавить надо(при выводе товара не выводит цену для спецпредложений).Если надо выложу довайте доработаем вместе.Сам шаблон http://themeforest.net/item/bossthemes-gomarket-supermarket-opencart-theme/full_screen_preview/4474438

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


  • 3 weeks later...

Звучит как "нашёл прикольную фишку, не знаю как сделать нахаляву, давайте вместе доделаем то, что не умею". Не проблема содрать с шаблона, так же как и найти на говнофорумах халявные модули. Одна только разница - тут это не приветствуется, учитывая что давно уже всё реализовано и стоит пару сотен рублей.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.