Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Изменение артикула при выборе опции

Recommended Posts

Хотелось бы чтобы при выборе опции товара, менялся артикул (модель).

Готовый модуль не нашел, может кто даст ссылку, буду очень благодарен. Если такого нету, готов заплатить за разработку, там по сути не много работы насколько я понял, но времени и знаний не хватит сделать самому :)

Пример:

blum24.ru/search/ru-metaboks-n-vnutrennij-jashhik.html

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

готов заплатить за разработку, там по сути не много работы насколько я понял, но времени и знаний не хватит

если у вас не хватает знаний, то как вы можете судить о сложности работы?

Надіслати

Не буду спорить, может и сложно, так кто нибудь ответит, что выйдет по цене? И сколько времени займет написание..

В моем понимании это выглядит так, есть поле модель, куда вбивается артикул по дефолту, я так понимаю что нужно к опциям добавить поле артикул (ну или модель, не суть) куда забиваются артикулы с выбранными опциями, при выборе товара, скрипт определяет, какая опция выбрана и показывает соответствующий артикул.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.