Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Переключатели страниц категорий


nayk

Recommended Posts

Помогите пожалуйста! Пропали на сайте переключатели страниц категории. Как их вернуть? И в каком файле находится код переключателя? У меня есть старая версия сайте, где есть переключатели, а на заполненном сайте переключатели исчезли, только сейчас заметил, что их нет(.

 

SOEorAqocic.jpg

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Спасибо, но сравнил эти файлы на двух одинаковых сайтах (где на 1 сайте есть переключатель, а на 2 нет) дак текст там одинаков. В чем может быть проблема? Нашел строку на 99. Вот только, что с ним делать? Раз текст у файлов одинаковый( . opencart 1.5.3.1

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


а сколько товаров показывается? в админке Система- Настройки- Изменить- Опции  и сразу первая строка Продуктов на страницу измените число в меньшую сторону и, сохранив, посмотрите результат. 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.