Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Вывод опции сопутствующих товаров в карточке товара


thegrizli

Recommended Posts

Доброго времени, суток!

В общем весь вопрос в теме как обычно, ищу модуль/дополнение/фичу чтобы выводить опции товара в тех товарах, которые прикреплены к основному как сопутствующие В админке идут как "Рекомендуемые" на вкладке "Связи". по теме нашел вывод опций только в категориях (2), рекомендуемых, и т.д. что не особо подходит, а в корне не подходит. Потом сел набросал вывод опций сам, все работало как казалось, но прикрепив 2-ва и более товара опцию выводит только последнего товара всем... копию вывода опции сделал для сопутствующих

foreach ($this->model_catalog_product->getProductOptions($res_rels) as $option_related)

пробовал засунуть в $res_rels айди продуктов(сопутствующих) всех товаров. но функция принимает только один айди) в принципе логично... уже запарился немного, переписывать модель getProductOptions стремно... возможно предложите какое-нибудь решение или вдруг есть готовый модуль уже.

Заранее всем спасибо.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


  • 1 year later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.