brooks Опубліковано: 26 серпня Share Опубліковано: 26 серпня Приветствую всех! Ищу толковые руки для приведения в порядок работающего интернет-магазина на ocStore 2.3.0.2.4 (тема Aridius Royal). Накопился небольшой технический долг, нужно всё причесать для нормального SEO. Сразу оговорюсь: сайт хорошо укомплектован. Уже стоят и ждут настройки: Microdata PRO v7.3 SiteCreator (WebP + оптимизация) Пакет от NeoSeo anyCSV/XLS PRO Писать с нуля ничего не надо, нужно заставить это всё корректно работать вместе. Что нужно сделать (если вкратце): Вылечить 500-ю ошибку при входе в настройки шаблона (скорее всего, конфликт старых модулей под PHP 5.6 с новой версией, либо хвосты от удаленных модификаторов). Сделать Укр язык основным (в корне), Рус — в /ru/ + теги hreflang. Вычистить кириллицу из ссылок, сделать нормальный транслит ЧПУ и 301-редиректы со старых урлов. Прокликать настройки Microdata PRO и SiteCreator, чтобы всё отдавало зеленые галочки в валидаторах. Склеить старые домены через .htaccess. Детальное ТЗ прикрепляю к сообщению. Прошу писать в личные сообщения или в тему: ваши примерные расценки за такой объем работы и когда готовы приступить. Буду рад сотрудничеству с адекватным специалистом! тз fistingshop .odt Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha3337774 Опубліковано: 26 серпня Share Опубліковано: 26 серпня Вітаю, передивився ТЗ, можу взяти в роботу. Досвід з Опенкарт великий. Роботи на 2-3 дні. Відгуки в профілі Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexProger Опубліковано: 26 серпня Share Опубліковано: 26 серпня 26.08.2026 в 14:16, brooks сказал: Приветствую всех! Ищу толковые руки для приведения в порядок работающего интернет-магазина на ocStore 2.3.0.2.4 (тема Aridius Royal). Накопился небольшой технический долг, нужно всё причесать для нормального SEO. Сразу оговорюсь: сайт хорошо укомплектован. Уже стоят и ждут настройки: Microdata PRO v7.3 SiteCreator (WebP + оптимизация) Пакет от NeoSeo anyCSV/XLS PRO Писать с нуля ничего не надо, нужно заставить это всё корректно работать вместе. Что нужно сделать (если вкратце): Вылечить 500-ю ошибку при входе в настройки шаблона (скорее всего, конфликт старых модулей под PHP 5.6 с новой версией, либо хвосты от удаленных модификаторов). Сделать Укр язык основным (в корне), Рус — в /ru/ + теги hreflang. Вычистить кириллицу из ссылок, сделать нормальный транслит ЧПУ и 301-редиректы со старых урлов. Прокликать настройки Microdata PRO и SiteCreator, чтобы всё отдавало зеленые галочки в валидаторах. Склеить старые домены через .htaccess. Детальное ТЗ прикрепляю к сообщению. Прошу писать в личные сообщения или в тему: ваши примерные расценки за такой объем работы и когда готовы приступить. Буду рад сотрудничеству с адекватным специалистом! тз fistingshop .odt 27 \u041a\u0431 · 2 скачивания Добрий день Можу взяти в роботу Тому пишіть в особисті 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... devprime Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня Доброго дня! Уважно вивчив ваше ТЗ — задача зрозуміла й цілком профільна. Понад 6 років розробляю та підтримую e-commerce на OpenCart/ocStore, архітектуру 2.3 знаю досконало. Хороша новина: увесь потрібний пул преміум-модулів (NeoSeo, Microdata PRO, SiteCreator) у вас уже стоїть. Отже, зробимо все системними засобами, без милиць і правок ядра. Як буду діяти: Знімаю логи сервера і закриваю помилку 500 при вході в налаштування шаблону. Спершу причина, потім усе решта. Налаштовую мультимовність і генерацію ЧПУ латиницею. Окремо пропишу 301-редиректи зі старих кириличних адрес на нові, щоб позиції й поточний трафік не просіли. Виправляю баг з датою в новинах, конфігурую WebP, мікророзмітку (з перевіркою в Google Rich Results) та метатеги. Орієнтовний строк по поточному ТЗ: 1–2 робочі дні. І ще один момент. Мене цікавить не разова здача списку задач, а роль постійного технічного партнера для вашого магазину. Після завершення робіт залишаюся на зв'язку: знадобиться новий функціонал, масштабування чи просто щось відвалиться о десятій вечора — пишіть, розберуся оперативно. Готовий обговорити деталі й братися до роботи. Пишіть в особисті. Досвід і приклади реалізованих проєктів: devprime.net Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 09:00, devprime сказав: Хороша новина: увесь потрібний пул преміум-модулів (NeoSeo, Microdata PRO, SiteCreator) у вас уже стоїть. Ви серйозно?! Коли це модулі від NeoSeo стали "преміум" Це л а й н о треба напалмом вижигати 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 10:53, markimax сказав: Ви серйозно?! Коли це модулі від NeoSeo стали "преміум" Це л а й н о треба напалмом вижигати АІ відповіді)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexProger Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня 27.08.2026 в 11:25, sasha3337774 сказал: АІ відповіді)) Багато людей з виходом AI - розлінилися, або багато чого спростили. Якось так ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 12:31, AlexProger сказав: Багато людей з виходом AI - розлінилися, або багато чого спростили. Якось так ) Ну думаю відповідь на проєкт можна від себе написати) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexProger Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня 27.08.2026 в 12:34, sasha3337774 сказал: Ну думаю відповідь на проєкт можна від себе написати) Ну це само собою що це більш вірніше ) Але-але всяке буває) Взяти до прикладу різні біржі, то там зараз більша частина відповідей з АI А оld School меншість вже Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... devprime Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня Відповідь сформована особисто, але структурована з ші Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... devprime Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 09:53, markimax сказав: Це л а й н о треба напалмом вижигати Взагалі я не прихильник таких модулей, але замовник вказав що в нього є всі модулі, та не потрібно робити свої рішення, тому відштовхуємось від того що маємо.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... brooks Опубліковано: 27 серпня Автор Share Опубліковано: 27 серпня Приветствую. Я написал что есть у меня и какие задачи мне требуется закрыть. Я в праве использовать любые модули и инструменты которые мне удобны. Все написано кратко и по существу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 19:20, devprime сказав: Взагалі я не прихильник таких модулей, але замовник вказав що в нього є всі модулі, та не потрібно робити свої рішення, тому відштовхуємось від того що маємо.. Та да і видали просто "перл" якого в нашій спільноті усі м'яко кажучи обходить стороною Я приведу цитату В 27.08.2026 в 09:00, devprime сказав: Хороша новина: увесь потрібний пул преміум-модулів (NeoSeo Це дуже погана "новина" і не треба вестися на якісь забаганки замовника (вибачте топікпастер) Фахівець ВИ. Ви повинні вказати на всі 3.14ци замовника. Ви ПОВИННІ сказати "це лайно"... називати речі своїми іменами. Я ніколи не поставлю замовнику вибачте якусь х.. ню Коротше, вибачте, не вас обсуждають Кому б я делегував би .. ну мабуть Алексу (він адекватний розробник) Тому що я більш жорсткий і буду наполягати .. що звісно не подобається замовникам , але .. якість, щоб потім не було якихось навал на спільноту опенкарту (зауважу.. найкращої системи CMS для e-commerce) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Форум Послуги Налаштування та дрібна робота по вже існуючому сайту [ocStore 2.3] Устранение багов, настройка языков, ЧПУ и модулей (Microdata, SiteCreator) OpenCartForum Форум Модулі Шаблони Безкоштовні шаблониПлатні шаблони Блоги Новини ocStore Офіційний сайтДемо ocStore 3.0.3.2Демо ocStore 2.3.0.2.4Завантажити ocStoreДокументаціяІсторія версій ocStore Гість Українська Русский English Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
AlexProger Опубліковано: 26 серпня Share Опубліковано: 26 серпня 26.08.2026 в 14:16, brooks сказал: Приветствую всех! Ищу толковые руки для приведения в порядок работающего интернет-магазина на ocStore 2.3.0.2.4 (тема Aridius Royal). Накопился небольшой технический долг, нужно всё причесать для нормального SEO. Сразу оговорюсь: сайт хорошо укомплектован. Уже стоят и ждут настройки: Microdata PRO v7.3 SiteCreator (WebP + оптимизация) Пакет от NeoSeo anyCSV/XLS PRO Писать с нуля ничего не надо, нужно заставить это всё корректно работать вместе. Что нужно сделать (если вкратце): Вылечить 500-ю ошибку при входе в настройки шаблона (скорее всего, конфликт старых модулей под PHP 5.6 с новой версией, либо хвосты от удаленных модификаторов). Сделать Укр язык основным (в корне), Рус — в /ru/ + теги hreflang. Вычистить кириллицу из ссылок, сделать нормальный транслит ЧПУ и 301-редиректы со старых урлов. Прокликать настройки Microdata PRO и SiteCreator, чтобы всё отдавало зеленые галочки в валидаторах. Склеить старые домены через .htaccess. Детальное ТЗ прикрепляю к сообщению. Прошу писать в личные сообщения или в тему: ваши примерные расценки за такой объем работы и когда готовы приступить. Буду рад сотрудничеству с адекватным специалистом! тз fistingshop .odt 27 \u041a\u0431 · 2 скачивания Добрий день Можу взяти в роботу Тому пишіть в особисті 2 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
devprime Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня Доброго дня! Уважно вивчив ваше ТЗ — задача зрозуміла й цілком профільна. Понад 6 років розробляю та підтримую e-commerce на OpenCart/ocStore, архітектуру 2.3 знаю досконало. Хороша новина: увесь потрібний пул преміум-модулів (NeoSeo, Microdata PRO, SiteCreator) у вас уже стоїть. Отже, зробимо все системними засобами, без милиць і правок ядра. Як буду діяти: Знімаю логи сервера і закриваю помилку 500 при вході в налаштування шаблону. Спершу причина, потім усе решта. Налаштовую мультимовність і генерацію ЧПУ латиницею. Окремо пропишу 301-редиректи зі старих кириличних адрес на нові, щоб позиції й поточний трафік не просіли. Виправляю баг з датою в новинах, конфігурую WebP, мікророзмітку (з перевіркою в Google Rich Results) та метатеги. Орієнтовний строк по поточному ТЗ: 1–2 робочі дні. І ще один момент. Мене цікавить не разова здача списку задач, а роль постійного технічного партнера для вашого магазину. Після завершення робіт залишаюся на зв'язку: знадобиться новий функціонал, масштабування чи просто щось відвалиться о десятій вечора — пишіть, розберуся оперативно. Готовий обговорити деталі й братися до роботи. Пишіть в особисті. Досвід і приклади реалізованих проєктів: devprime.net Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
markimax Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 09:00, devprime сказав: Хороша новина: увесь потрібний пул преміум-модулів (NeoSeo, Microdata PRO, SiteCreator) у вас уже стоїть. Ви серйозно?! Коли це модулі від NeoSeo стали "преміум" Це л а й н о треба напалмом вижигати 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 10:53, markimax сказав: Ви серйозно?! Коли це модулі від NeoSeo стали "преміум" Це л а й н о треба напалмом вижигати АІ відповіді)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexProger Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня 27.08.2026 в 11:25, sasha3337774 сказал: АІ відповіді)) Багато людей з виходом AI - розлінилися, або багато чого спростили. Якось так ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 12:31, AlexProger сказав: Багато людей з виходом AI - розлінилися, або багато чого спростили. Якось так ) Ну думаю відповідь на проєкт можна від себе написати) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexProger Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня 27.08.2026 в 12:34, sasha3337774 сказал: Ну думаю відповідь на проєкт можна від себе написати) Ну це само собою що це більш вірніше ) Але-але всяке буває) Взяти до прикладу різні біржі, то там зараз більша частина відповідей з АI А оld School меншість вже Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... devprime Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня Відповідь сформована особисто, але структурована з ші Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... devprime Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 09:53, markimax сказав: Це л а й н о треба напалмом вижигати Взагалі я не прихильник таких модулей, але замовник вказав що в нього є всі модулі, та не потрібно робити свої рішення, тому відштовхуємось від того що маємо.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... brooks Опубліковано: 27 серпня Автор Share Опубліковано: 27 серпня Приветствую. Я написал что есть у меня и какие задачи мне требуется закрыть. Я в праве использовать любые модули и инструменты которые мне удобны. Все написано кратко и по существу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 19:20, devprime сказав: Взагалі я не прихильник таких модулей, але замовник вказав що в нього є всі модулі, та не потрібно робити свої рішення, тому відштовхуємось від того що маємо.. Та да і видали просто "перл" якого в нашій спільноті усі м'яко кажучи обходить стороною Я приведу цитату В 27.08.2026 в 09:00, devprime сказав: Хороша новина: увесь потрібний пул преміум-модулів (NeoSeo Це дуже погана "новина" і не треба вестися на якісь забаганки замовника (вибачте топікпастер) Фахівець ВИ. Ви повинні вказати на всі 3.14ци замовника. Ви ПОВИННІ сказати "це лайно"... називати речі своїми іменами. Я ніколи не поставлю замовнику вибачте якусь х.. ню Коротше, вибачте, не вас обсуждають Кому б я делегував би .. ну мабуть Алексу (він адекватний розробник) Тому що я більш жорсткий і буду наполягати .. що звісно не подобається замовникам , але .. якість, щоб потім не було якихось навал на спільноту опенкарту (зауважу.. найкращої системи CMS для e-commerce) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Форум Послуги Налаштування та дрібна робота по вже існуючому сайту [ocStore 2.3] Устранение багов, настройка языков, ЧПУ и модулей (Microdata, SiteCreator)
sasha3337774 Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 10:53, markimax сказав: Ви серйозно?! Коли це модулі від NeoSeo стали "преміум" Це л а й н о треба напалмом вижигати АІ відповіді)) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexProger Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня 27.08.2026 в 11:25, sasha3337774 сказал: АІ відповіді)) Багато людей з виходом AI - розлінилися, або багато чого спростили. Якось так ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... sasha3337774 Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 12:31, AlexProger сказав: Багато людей з виходом AI - розлінилися, або багато чого спростили. Якось так ) Ну думаю відповідь на проєкт можна від себе написати) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexProger Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня 27.08.2026 в 12:34, sasha3337774 сказал: Ну думаю відповідь на проєкт можна від себе написати) Ну це само собою що це більш вірніше ) Але-але всяке буває) Взяти до прикладу різні біржі, то там зараз більша частина відповідей з АI А оld School меншість вже Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... devprime Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня Відповідь сформована особисто, але структурована з ші Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... devprime Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 09:53, markimax сказав: Це л а й н о треба напалмом вижигати Взагалі я не прихильник таких модулей, але замовник вказав що в нього є всі модулі, та не потрібно робити свої рішення, тому відштовхуємось від того що маємо.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... brooks Опубліковано: 27 серпня Автор Share Опубліковано: 27 серпня Приветствую. Я написал что есть у меня и какие задачи мне требуется закрыть. Я в праве использовать любые модули и инструменты которые мне удобны. Все написано кратко и по существу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 19:20, devprime сказав: Взагалі я не прихильник таких модулей, але замовник вказав що в нього є всі модулі, та не потрібно робити свої рішення, тому відштовхуємось від того що маємо.. Та да і видали просто "перл" якого в нашій спільноті усі м'яко кажучи обходить стороною Я приведу цитату В 27.08.2026 в 09:00, devprime сказав: Хороша новина: увесь потрібний пул преміум-модулів (NeoSeo Це дуже погана "новина" і не треба вестися на якісь забаганки замовника (вибачте топікпастер) Фахівець ВИ. Ви повинні вказати на всі 3.14ци замовника. Ви ПОВИННІ сказати "це лайно"... називати речі своїми іменами. Я ніколи не поставлю замовнику вибачте якусь х.. ню Коротше, вибачте, не вас обсуждають Кому б я делегував би .. ну мабуть Алексу (він адекватний розробник) Тому що я більш жорсткий і буду наполягати .. що звісно не подобається замовникам , але .. якість, щоб потім не було якихось навал на спільноту опенкарту (зауважу.. найкращої системи CMS для e-commerce) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Форум Послуги Налаштування та дрібна робота по вже існуючому сайту [ocStore 2.3] Устранение багов, настройка языков, ЧПУ и модулей (Microdata, SiteCreator)
AlexProger Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня 27.08.2026 в 11:25, sasha3337774 сказал: АІ відповіді)) Багато людей з виходом AI - розлінилися, або багато чого спростили. Якось так ) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
sasha3337774 Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 12:31, AlexProger сказав: Багато людей з виходом AI - розлінилися, або багато чого спростили. Якось так ) Ну думаю відповідь на проєкт можна від себе написати) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... AlexProger Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня 27.08.2026 в 12:34, sasha3337774 сказал: Ну думаю відповідь на проєкт можна від себе написати) Ну це само собою що це більш вірніше ) Але-але всяке буває) Взяти до прикладу різні біржі, то там зараз більша частина відповідей з АI А оld School меншість вже Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... devprime Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня Відповідь сформована особисто, але структурована з ші Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... devprime Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 09:53, markimax сказав: Це л а й н о треба напалмом вижигати Взагалі я не прихильник таких модулей, але замовник вказав що в нього є всі модулі, та не потрібно робити свої рішення, тому відштовхуємось від того що маємо.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... brooks Опубліковано: 27 серпня Автор Share Опубліковано: 27 серпня Приветствую. Я написал что есть у меня и какие задачи мне требуется закрыть. Я в праве использовать любые модули и инструменты которые мне удобны. Все написано кратко и по существу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... markimax Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 19:20, devprime сказав: Взагалі я не прихильник таких модулей, але замовник вказав що в нього є всі модулі, та не потрібно робити свої рішення, тому відштовхуємось від того що маємо.. Та да і видали просто "перл" якого в нашій спільноті усі м'яко кажучи обходить стороною Я приведу цитату В 27.08.2026 в 09:00, devprime сказав: Хороша новина: увесь потрібний пул преміум-модулів (NeoSeo Це дуже погана "новина" і не треба вестися на якісь забаганки замовника (вибачте топікпастер) Фахівець ВИ. Ви повинні вказати на всі 3.14ци замовника. Ви ПОВИННІ сказати "це лайно"... називати речі своїми іменами. Я ніколи не поставлю замовнику вибачте якусь х.. ню Коротше, вибачте, не вас обсуждають Кому б я делегував би .. ну мабуть Алексу (він адекватний розробник) Тому що я більш жорсткий і буду наполягати .. що звісно не подобається замовникам , але .. якість, щоб потім не було якихось навал на спільноту опенкарту (зауважу.. найкращої системи CMS для e-commerce) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
AlexProger Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня 27.08.2026 в 12:34, sasha3337774 сказал: Ну думаю відповідь на проєкт можна від себе написати) Ну це само собою що це більш вірніше ) Але-але всяке буває) Взяти до прикладу різні біржі, то там зараз більша частина відповідей з АI А оld School меншість вже Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
devprime Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня Відповідь сформована особисто, але структурована з ші Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
devprime Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 09:53, markimax сказав: Це л а й н о треба напалмом вижигати Взагалі я не прихильник таких модулей, але замовник вказав що в нього є всі модулі, та не потрібно робити свої рішення, тому відштовхуємось від того що маємо.. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
brooks Опубліковано: 27 серпня Автор Share Опубліковано: 27 серпня Приветствую. Я написал что есть у меня и какие задачи мне требуется закрыть. Я в праве использовать любые модули и инструменты которые мне удобны. Все написано кратко и по существу. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
markimax Опубліковано: 27 серпня Share Опубліковано: 27 серпня В 27.08.2026 в 19:20, devprime сказав: Взагалі я не прихильник таких модулей, але замовник вказав що в нього є всі модулі, та не потрібно робити свої рішення, тому відштовхуємось від того що маємо.. Та да і видали просто "перл" якого в нашій спільноті усі м'яко кажучи обходить стороною Я приведу цитату В 27.08.2026 в 09:00, devprime сказав: Хороша новина: увесь потрібний пул преміум-модулів (NeoSeo Це дуже погана "новина" і не треба вестися на якісь забаганки замовника (вибачте топікпастер) Фахівець ВИ. Ви повинні вказати на всі 3.14ци замовника. Ви ПОВИННІ сказати "це лайно"... називати речі своїми іменами. Я ніколи не поставлю замовнику вибачте якусь х.. ню Коротше, вибачте, не вас обсуждають Кому б я делегував би .. ну мабуть Алексу (він адекватний розробник) Тому що я більш жорсткий і буду наполягати .. що звісно не подобається замовникам , але .. якість, щоб потім не було якихось навал на спільноту опенкарту (зауважу.. найкращої системи CMS для e-commerce) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 2
Recommended Posts