Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Гугл не бачить свого тегу gtag на сайті

prosumer

Recommended Posts

Мова про gtag типу AW.  Тег вставляв і в код безпосередньо і через модулі. Причому інші теги GA GTM він бачить нормально. Із-за цього в ads неможливо створити таки типи рекл компаній як Серч, Перфоманс макс він пише що немає тегу і блокує показ реклами. Можна створити тільки компанію типу Шоппінг, там він не вимагає цього тегу. Ніде відповіді не знайшов. Звернення до хостера теж нічого не дали. Шаблон перемикав в дефолт, те саме.

Може хтось стикався з про цим. У мене Окстор 3.0.2.0 шаблон iFrame.

Screenshot 2025-11-27 190315.png

Змінено користувачем prosumer
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

ви коли вставляєте тег, модифікатори обновляєте? на самому сайті, якщо переглядати код, тег видно?

Надіслати

а якщо ви в гугл адс натиснете "виправити" і пройдете через гугл тег перевірку виконавши дію, де у вас має бути конверсія, пробували?

Надіслати

Звичайно вставляю код та відправляю на перевірку. Можливо проблема в тому що немає конверсій на сайті. Типу треба перейти в кошик і створити покупку. Читав що він може блокувати считування коду якщо на сайті є помилки, неякісно оформлена сторінка повернення товару, я це виправив але гугл поки що не прохавав ці зміни

Screenshot 2025-11-27 190248.png

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.