Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Universal Import/Export Pro 3.7.1 + MultiStore

Andi_of_Ternopil

Recommended Posts

Всім хай клепаю сайт, стикнувся з гемором стосовно модуля Universal Import/Export Pro 3.7.1 у звязці із  MultiStore, є привязані 166 складів, проблема в тому що мультистор додає окрема табку для кількості товару на кожному із складів, тому чомусь в Universal Import/Export Pro 3.7.1 поле додаковими полями не вдається додати, так розумію бо в БД це окрема таблиця.
Ну так вот, прописав я витягування з бази цих полів, все ок, прописав вивід в адмінку(модуль) також все ок, далі почалась срака, хандлер що опрацьовую все це діло та відправляє назад цього не хоче робити аж ніяк, для нього це все прописав і наче правильно.
Ваша думка колеги, та чи хтось із таким стикався можливо знає фічу, як модуль не добити і норм імпортувати дані в бд без палок, єся хтось має частинку коду яка запрацює готовий за нього заплатити, головне щоб готовий, часу мало, а рити модуль я так бачу доведеться гідно, працюю з ним в перше, раніше інші імпортери використовував і патчив та вдосконалював на ізі бо структуру знав, буду вдячний!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Обратитесь на сайт гей опенкарт где вы "купили" модуль - там и помогут 

Вы же заявляете что "майже завжди краще поставити ламаний модуль" вот и долбитесь с ним сами, вы же разработчик и коллег тут вряд ли найдете по варезу

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.