Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

опції в опенкарт - об'єднати схожі товари в один і створити опції

weqtor

Recommended Posts

я маю багато дуже сожих товарів в яких відрізняється лише 1 - 2 розміри

наприклад пильний диск для багатопила може мати різні діаметри 300 , 305  і тд

зараз в мене це все як окремі товари (бо кожен з низ має свій окремий артикул, свою окрему ціну, також на кожен з них я роблю знижки від кількості)

тепер отримав заувежння по сео що ці сторінки майже ідентичні і виходить вага сторінок дуже низька + гугл не знає яку з них індексувати нормально

чи є якісь модулі щоб це порішати? знаю є модулі які обєднують автоматично схожі товари і створюють опції такого товару
але в такому випадку це все залишається окремими сторінками всерівно і проблема з СЕО не вирішується

може є модуль який може обєднати такі товари в один? і зробить якісь автоматичні редіректи чи щось типу того? 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В 22.12.2024 в 19:59, kJlukOo сказав:

отедльные карточки с разным размером/цветом норм практика

через це багато сторінок з майже однаковим контентом

і вага сторінок низька через це

сеошник порадив обєднати такі сторінки в одну

мені вже радили ваш модуль але я так розумію він не обєднує ці товари в один а звязує їх і ніби робить перелінковку у вигляді опцій

Надіслати

22.12.2024 в 21:04, weqtor сказал:

через це багато сторінок з майже однаковим контентом

і вага сторінок низька через це

сеошник порадив обєднати такі сторінки в одну

мені вже радили ваш модуль але я так розумію він не обєднує ці товари в один а звязує їх і ніби робить перелінковку у вигляді опцій

а вопрос только в редиректе? могу сделать 301 на родитель. пишите в личку

Надіслати

В 22.12.2024 в 20:18, weqtor сказав:

я маю багато дуже сожих товарів в яких відрізняється лише 1 - 2 розміри

наприклад пильний диск для багатопила може мати різні діаметри 300 , 305  і тд

зараз в мене це все як окремі товари (бо кожен з низ має свій окремий артикул, свою окрему ціну, також на кожен з них я роблю знижки від кількості)

тепер отримав заувежння по сео що ці сторінки майже ідентичні і виходить вага сторінок дуже низька + гугл не знає яку з них індексувати нормально

чи є якісь модулі щоб це порішати? знаю є модулі які обєднують автоматично схожі товари і створюють опції такого товару
але в такому випадку це все залишається окремими сторінками всерівно і проблема з СЕО не вирішується

може є модуль який може обєднати такі товари в один? і зробить якісь автоматичні редіректи чи щось типу того? 

объеденить товары сквозными ссылками
есть настройка из коробки с перезагрузкой аякс

добавить ProductGroup

https://developers.google.com/search/docs/appearance/structured-data/product-variants?hl=ru

Отправить сеошника на курсы 

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.