Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

[Поддержка] Complete SEO Package

Recommended Posts

02.12.2024 в 00:18, GeekoDev сказал:

Я міг би сказати те саме. Ви експерт, і я теж експерт, і що? У мене 15 років досвіду роботи з opencart, я працював у тисячах і тисячах магазинів, у мене понад 4000 клієнтів використовують модуль, тому я також можу сказати, що це не думка, це доказ, модуль працює дуже добре, інакше клієнти б не будь щасливий з моїм розширенням.

Будь ласка, зрозумійте мене правильно, я не ставлю під сумнів ваш досвід, я впевнений, що ви дуже компетентні, але щодо цієї теми я не думаю, що у вас є досвід понад 4000 налаштувань цього модуля, наскільки я знаю, ви Ви навіть не мій клієнт, тож ваш досвід, ймовірно, базується на ненадійних розширеннях Warez, старих версіях і відсутності підтримки. Чесним способом залишити відгук було б мати принаймні один реальний досвід роботи з модуль.

Інакше це подібно до того, як якщо ви отримаєте піратське вікно, повне вірусів, а потім скажете, що воно не працює належним чином, але ваш досвід базується на зміненій, а не оновленій версії програмного забезпечення. Щоб отримати науку, що базується на фактах, ви повинні використовувати ті самі умови, інакше це не актуально, а досвід упереджений.

Ну хватит себя вести как представитель Amway, тут полфорума уже напихали за эту поделку. А секта свидетелей сеовсе не сдается.
Такое поведение пролезет на офсайте - здесь вряд ли!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Гаразд, я розумію, тож ви безсумнівний експерт щодо мого власного модуля, ви знаєте про нього більше, ніж я, і будь-хто, хто думає інакше, ніж ви, тупий, і ви кажете, що це я сектант?

У моєму випадку я ніколи не казав, що ваше рішення погане, добре також складати налаштування на основі кожної конкретної потреби, це цікава точка зору, але якщо ви хочете переконати людей, що це унікальна правда, унікальний спосіб зробити речі, то не шукайте надто далеко, щоб знайти сектанта...

Надіслати

30.11.2024 в 10:25, GeekoDev сказал:

Отже, спочатку ви говорите щось, що явно не стосується мого модуля, тобто ви не знаєте мого модуля, а потім ви говорите, що він не може добре працювати з ocstore, ви не знаєте мій модуль, але ви знаєте, що він не може працювати з ocstore .

Сотні людей використовують його з усіма функціями (не лише 404 і перенаправлення) на ocstore, тому, будь ласка, не говоріть про те, чого ви не знаєте.

Можливо, ви сердитеся, тому що цей модуль вступає в конкуренцію з вашим, але, будь ласка, зберігайте трохи поваги, я не приходжу до ваших модулів, щоб сказати, що вони погані, і клієнт повинен придбати мій, у вас є рішення, яке може підійти деяким клієнтам , у мене є інше рішення, яке може підійти іншим клієнтам, усе добре, люди мають власний інтелект і можуть самостійно вибрати рішення, яке відповідає їхнім потребам.

Ещё раз. Для непонятливых экспертов. Модуль в формате сборки ocstore - бесполезен. Точка.

Полемику дальше разводить не вижу смысла.

• +1 1
Надіслати

Ще раз для високорозумних експертів, які знають усе. Удосконалення ядра ocstore порівняно з opencart чудові, але цей модуль покращує купу речей, крім того, що робить ocstore. Я не бачу сенсу, чому ви почали суперечку з самого початку.

Надіслати

02.12.2024 в 18:48, GeekoDev сказал:

ви почали суперечку

Яка суперечка.
Ваше рішення, стосовно ЧПУ  - велика шкода для оксторе.

Інше, що не чіпає ядра ЧПУ - хай живе.

• +1 1
Надіслати

"Для непонятливых экспертов" і "модуль лайно" теж не найкращі аргументи...

Справа з ЧПК, це аргумент, дякую, тепер давайте поговоримо про це, чи можете ви надати докладнішу інформацію, чому це проблема, щоб перевизначити це? якщо ви переконаєте мене, що ocstore ЧПК необхідний, я зроблю так, щоб мій модуль працював повністю інтегрованим із ЧПК, але насправді я не розумію, чому це буде проблемою, оскільки мій модуль реалізує все, що робить ЧПК, і багато іншого.

Змінено користувачем GeekoDev
Надіслати

02.12.2024 в 00:18, GeekoDev сказал:

ви Ви навіть не мій клієнт, тож ваш досвід, ймовірно, базується на ненадійних розширеннях Warez, старих версіях і відсутності підтримки.

это ж как в спину плюнул :grin:

• +1 1
Надіслати

Чому ти так ненавидиш мене?

Ви не можете повірити, що людям може сподобатися мій модуль? то ти думаєш, що я створив фальшивий акаунт? Я кажу вам, що я не роблю таких речей, так само як я не збираюся критикувати розширення інших розробників, і я не намагаюся піратити веб-сайти інших розробників, я вважаю, що це несправедливо.

Клієнти реальні, для конфіденційності я не буду писати тут, на якому веб-сайті вони використовують модуль, але позаду є реальні веб-сайти, як ви думаєте, я б навіть жартома створював веб-сайти?

Інший клієнт зареєстрований на форумі з 2014 року, я запитаю його, чи можна залишити відгук.

Надіслати

04.12.2024 в 15:55, GeekoDev сказал:

Чому ти так ненавидиш мене?

Я? ненавиджу вас? Ви помиляєтесь!
Мені не подобається ваш модуль. Тому що .. вже написано багато.

Вчорашній (свіжий) Клієнт,  Покупка модуля не за копійки. А ще й відгук. Ціна такого відгуку?

Надіслати

On 12/4/2024 at 3:32 PM, chukcha said:

Покупка модуля не за копійки.

чому якщо він придбав модуль, ви можете запитати адміністраторів, якщо у вас є сумніви, також запитайте їх, чи це справжній веб-сайт і чи справжня підтримка надається клієнту.

• +1 2
Надіслати

Вітаю! довго сидів і думав що брати, або брати маленькі дешеві модулі або взяти вже модуль де все включено, вирішив взяти Повний пакет SEO, тому що немає часу налаштовувати окремі модулі.
Особисто я задоволений покупкою, все працює без проблем.

Надіслати

Я теж надаю фальшиву підтримку?

Я повторюю це ще раз, якщо ви вважаєте, що це підроблений обліковий запис, попросіть адміністратора перевірити замовлення, повідомлення служби підтримки та пов’язаний веб-сайт, будь ласка, продовжуйте, хто готовий поставити на це 100 доларів? якщо хтось із вас готовий це зробити, давайте, інакше просто запитайте адмінів, але не говоріть нічого на підставі.

Screenshot_1.png

Надіслати

04.12.2024 в 16:32, chukcha сказал:

Я? ненавиджу вас? Ви помиляєтесь!
Мені не подобається ваш модуль. Тому що .. вже написано багато.

Вчорашній (свіжий) Клієнт,  Покупка модуля не за копійки. А ще й відгук. Ціна такого відгуку?

От в страшном сне не мог бы себе представить что буду топить за чучхе.

Но тут поддержу. Автор 300% маркетинговый судак. Да ещё и упоротый в хлам у своём познании этого понятного мира...

Автор, может не стоит таки? Тут не розовые пони как на форуме у Даниэля. Если лажа - то лажа.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз

• Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.