Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Mysql SELECT з декількома умовами

Recommended Posts

Вітаю. На сайті встановлений модуль від @kJlukOo 

Зараз є потреба вивести всі відгуки пов’язаних товарів під кожним з них. Я змінив SELECT в моделі відгуків на

$query = $this->db->query("SELECT r.review_id, r.author, r.rating, r.text, r.plus, r.purchased, r.minus, r.admin_reply, p.product_id, pd.name, p.price, p.image, r.date_added FROM " . DB_PREFIX . "review r LEFT JOIN " . DB_PREFIX . "product p ON (r.product_id = p.product_id) LEFT JOIN " . DB_PREFIX . "product_description pd ON (p.product_id = pd.product_id) WHERE p.product_id IN (SELECT product_id FROM " . DB_PREFIX . "hpmrr_links WHERE parent_id = '" . (int)$product_id . "') AND p.date_available <= NOW() AND p.status = '1' AND r.status = '1' AND pd.language_id = '" . (int)$this->config->get('config_language_id') . "' ORDER BY r.date_added DESC LIMIT " . (int)$start . "," . (int)$limit);

Де відбувається вибірка відгуків всіх дочірніх товарів, якщо ми на сторінці батьківського товару. І тут я завис, як можна зробити вібірку всіх коментарів пов’язаних товарів, на сторінці товару, який не є батьківським? Чи можливо це реалізувати один запитом?
Таблиця hpmrr_links має  parent_id та product_id

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Питання закрите. Дякую @kJlukOo

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.