Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

ПРавила створення контенту для SEO

Recommended Posts

добрий день! берусь за створення контенту для сайту

1. якщо в мене товар шукають по різному і цих варіантів пошуку може бути десь до 10шт (в залежності від товару)

наприклад: пили до пилорами , ленточні пили , ленточна пилка , стрічкові пили і тд

чи варто під кожен такий запит створювати окрему сторінку? просто я так зрозумів треба використати ключ в: тайтлі, діскріпшіні, в заголовку х1 і в статті в підзалоговка

хз як це поєднати з 5ма запитами навіть

якщо все ж не варто робити окремі сторінки під кожен запит то скільки орієнтовно ключів можна взяти на одну сторінку? і як їх тоді використати якщо їх декілька?

2. бачив на ютюб що з 2017 року ніби не потрібно використовувати ключі в точному вигляді наприклад "купити шуруповерт" і "шуруповерт купить" це вже не два окреми запити а один по суті. І навіть можна відміняти ці ключі типу на ключ "шуруповерт" можна написати "Переваги акамуляторних шуруповертів". Так це чи ні? Бо я телефонував по СЕО підрядників і деякі казали що статті треба переробляти бо ключ вказаний не в точному вигляді

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

1. Для этого делают семантику и потом ее кластеризацию, тогда появляются группы ключей под страницы. На основе семантики и анализа топа делают структуру сайта.

2. точные вхождения никто не отменял. Но есть еще уникальность текста, его семантика, форматирование , доп ключи итд.

• +1 1
Надіслати

В 08.04.2024 в 12:58, kulinenko сказав:

Для этого делают семантику и потом ее кластеризацию,

То треба робити окремі сторінки чи ні? Мені СЯ вже збирав підрядник,  далі я вже сам дозбирував 

Але кластеризації не робив ніхто

Змінено користувачем weqtor
Надіслати

08.04.2024 в 13:16, weqtor сказал:

То треба робити окремі сторінки чи ні? Мені СЯ вже збирав підрядник,  далі я вже сам дозбирував 

Але кластеризації не робив ніхто

еще раз повторю - кластеризация семантики показывает группы ключей для страниц. Это прямой ответ на ваш вопрос. Сделаете - увидите какие группы( страницы), под какие ключи итд

• +1 1
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.