Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Замовлення

Recommended Posts

В аналітиці показує конверсию "совершение покупки", конверсія налаштована саме на покупку.
Але в адмінці не відображається замовлення.

Зробив тестове замовлення, в адмінці воно є, при чому за номером на один більше від попереднього. 
Наприклад:
Було в адмінці замовлення під номером 1.
Потім поступило замовлення, яке відобразилося в аналітиці, як конвенрсія, але його не було в адмінці.
Потім я зробив тестове, воно є в адмінці, але вже під номером три! 
Тобто, замовлення, яке є в аналітиці, але немає в адмінці, воно під номером два (що логічно), але ж його немає в адмінці! 

Адмінка рахує номери замовлень, але чомусь не показала замовлення.
Які думки?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

10.03.2024 в 21:51, Etegro сказал:

Перевіряйте загублені замовлення. 

image.thumb.png.6afacfdd12e648900e57936d7d202ea1.png

Точно. Там є декілька замовлень. 
Але, чому вони там? І це я їх побачив в аналітиці, а листа на пошту не було і у них, чомусь статус "В обробці".

Змінено користувачем Gariks
Надіслати

10.03.2024 в 21:58, Gariks сказал:

Точно. Там є декілька замовлень. 
Але, чому вони там? І це я їх побачив в аналітиці, а листа на пошту не було і у них, чомусь статус "В обробці".

Якщо використовуєте безкоштовні модулі онлайн-оплати по типу Моно чи Лікпей, то вони можуть не змінювати статус замовлення. Подивіться які там варіанти оплати і чи є якась закономірність.

Надіслати

10.03.2024 в 22:26, Etegro сказал:

Якщо використовуєте безкоштовні модулі онлайн-оплати по типу Моно чи Лікпей, то вони можуть не змінювати статус замовлення. Подивіться які там варіанти оплати і чи є якась закономірність.

Модулів по оплаті немає.
Зробив в стандартних налаштуваннях опенкарт: "Оплата при отриманні" і "На рахунок".

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

• Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.