Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Какой-то непонятный код на страницах сайта

Recommended Posts

10.04.2023 в 18:42, markimax сказал:

Модуль з піратського ресурсу

Да вроде все покупал. Может бесплатные какие-то перестали работать. Как определить какой это модуль?

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

На других страницах нет. Может Бесплатный фильтр влияет. Попробуйте отключить и проверить

Надіслати

В 10.04.2023 в 18:58, Speaker12 сказав:

На других страницах нет. Может Бесплатный фильтр влияет. Попробуйте отключить и проверить

Ні.

Модуль з піратського ресурсу. Я знаю навіть який

Надіслати

тут  меня проблема на хосте была, квота закончилась. я ее увеличил и может какой-то файл где-то не перезаписался из-за того что места не было

Надіслати

В 10.04.2023 в 19:07, vsok2007 сказав:

тут  меня проблема на хосте была, квота закончилась. я ее увеличил и может какой-то файл где-то не перезаписался из-за того что места не было

Я відповідь знаю "чому". Це модуль з піратського ресурсу. Можете далі гадати.

Надіслати

Модуль не с пиратских ресурсов. И проблема была у него потому что нужно было в нем обновить модификаторы и удалить кешь. Из-за того что была проблема с квотой на хосте и возникала эта проблема с модулем.

Надіслати

В 10.04.2023 в 19:16, vsok2007 сказав:

Модуль не с пиратских ресурсов. И проблема была у него потому что нужно было в нем обновить модификаторы и удалить кешь. Из-за того что была проблема с квотой на хосте и возникала эта проблема с модулем.

Це мій модуль.

Вас нема, ні вашого домену,  в переліку тих хто його купував.
Це ви взяли мій модуль?
Напишіть мені в особисті повідомлення де ви його купили та номер рахунку.
Дякую

Надіслати

Посмотрел в ваших модулях. Вы правы. Проблема с одним из ваших модулей была. Уточню как этот модуль попал на сайт. Не я один с ним работал. И напишу вам в особисті повідомлення

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.