Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Изменение иконок

Recommended Posts

Здравствуйте, помогите поменять иконки телефона. У меня есть модуль товар со скидкой, я бы хотел чтобы вместо кружочков , были стрелки, как это сделать? И как отключить автоматическую смену товара ? Благодарю 

Om4_FkKhiy8.jpg

5efBKn_xhvY.jpg

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

стрелки можно сделать через bootstrap glyphicon

Вот прмер из куска кода для меню

$output.='<li id="l'.$result['item_id'].'">'.$href.'<label class="toggle-sub" for="cb'.$result['item_id'].'" onclick=""><span class="glyphicon glyphicon-triangle-'.$triangle_direct.'"></span></label><input type="checkbox" name="cb'.$result['item_id'].'" id="cb'.$result['item_id'].'" class="sub-nav-check" /><ul id="u'.$result['item_id'].'-sub" class="sub-nav"><li class="sub-heading">'.htmlspecialchars(stripslashes($result['title'])).'<label for="cb'.$result['item_id'].'" class="menutoggle" onclick="" title="Back"><span class="glyphicon glyphicon-menu-left"></span></label></li>';

я прикрепляю стили bootstrap_paper

Snap1.jpg

bootstrap_paper.css

Змінено користувачем esculapra
Надіслати

13.07.2022 в 14:45, esculapra сказал:

стрелки можно сделать через bootstrap glyphicon

Вот прмер из куска кода для меню

$output.='<li id="l'.$result['item_id'].'">'.$href.'<label class="toggle-sub" for="cb'.$result['item_id'].'" onclick=""><span class="glyphicon glyphicon-triangle-'.$triangle_direct.'"></span></label><input type="checkbox" name="cb'.$result['item_id'].'" id="cb'.$result['item_id'].'" class="sub-nav-check" /><ul id="u'.$result['item_id'].'-sub" class="sub-nav"><li class="sub-heading">'.htmlspecialchars(stripslashes($result['title'])).'<label for="cb'.$result['item_id'].'" class="menutoggle" onclick="" title="Back"><span class="glyphicon glyphicon-menu-left"></span></label></li>';

я прикрепляю стили bootstrap_paper

Snap1.jpg

bootstrap_paper.css 163 \u041a\u0431 · 2 скачивания

А как быть с модулем  Товар дня не подскажите ?

Надіслати

13.07.2022 в 16:49, Boom_Boom сказал:

А как быть с модулем  Товар дня не подскажите ?

Я ж не вижу страницу, то как могу подсказать? - нужно увидеть исходный код в браузере.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

• Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.