Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Нужны подкатегории в брендах

Recommended Posts

Добрый день!
Как можно сделать подкатегории в брендах?
Например, на сайте есть бренд с косметикой у этого бренда около 10-13 линеек, каждая идёт для чего-то.
Хочется сделать, чтоб я мог создавать эти линейки и привязывать их к бренду, так же чтоб там был сео-урл и тексты..,
Юзеру сложно зайти на страницу бренда и перелопатить 100 наименований, а если он знает какая линейка ему нужна, это облегчает жизнь.
Так же и с маркетингом, если нужно продвигать отдельную линейку...

Облазил все сайты в поисках модуля, но ничего так и не удалось найти...

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Плохо искали, у меня есть такой - "Подкатегории для производителей / Линейка продукции для производителей".

Надіслати

04.05.2022 в 16:05, buslikdrev сказал:

Плохо искали, у меня есть такой - "Подкатегории для производителей / Линейка продукции для производителей".

Был бы благодарен Вам, если бы вы поделились прямой ссылкой на дополнение. В разделе Ваших дополнений я такое не нахожу...

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.