Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

Правки на сайте opencart

 

1. На сайте установлен модуль менеджер заказов (скриншот 1). Он позволяет просматривать заказы сразу с админ панели. У него есть возможность из настроек добавлять разные колонки для просмотра. Но нет возможности добавить колонку "компания" (company). Необходимо реализовать, чтобы колонка "компания" могла добавляться на главную страницу. Можно заменить ей какую-то другую колонку, которая нам не нужна, например колонка "получатель"

 

2. У модуля менеджер заказов есть возможность быстро перейти к редактированию заказа (скриншот 2). Но при нажатии этой кнопки происходит переход к стандартной форме редактирования заказа. На сайте установлен модуль OrderPro. Он заменяет стандартную форму на свою (скриншот 3). Модуль работает, но только из вкладки Продажи>>Заказы. А нужно, чтобы переход к нему осуществлялся и с главной страницы тоже.

 

3. Необходимо реализовать, чтобы в личном кабинете пользователя в истории заказов добавилась колонка "Компания" (скриншот 4)

 

 

Скриншот 1.png

Скриншот 2.png

Скриншот 3.png

Скриншот 4.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.