Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

2.0.3.1 Captcha не отображается картинка

Oleksandra

Recommended Posts

14 минут назад, Oleksandra сказал:

Как решить можно это?

это вообще не похоже не гугл капчу. Вы в настройках магазина выставили гугл капчу? Если да, то попробуйте другой тип капчи

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

5 часов назад, Oleksandra сказал:

Вот так это выглядит. Ключи от гугла прописала. Но ничего не поменялось. Как решить можно это?

поставить другую капчу или поковыряться в старой и вообще выяснить с чем проблемы, может вообще проблема не в капчи

Считаю что лучше изначально выяснить в чем проблема и устранить ее, чтоб в дальнейшем твуого или похожего не было и проблема скорее всего не в капчи

PS. вы на всех форумах написали да )))

• +1 1
Надіслати

8 часов назад, sasha3337774 сказал:

это вообще не похоже не гугл капчу. Вы в настройках магазина выставили гугл капчу? Если да, то попробуйте другой тип капчи

Выбрать возможности нет. Нашла только одно поле в настройках магазина под названием ГУГЛ и там можно было включить и прописать ключи. Это все. Видела что в других версиях показывают что можно Капчу выбрать, но у меня этой возможности нет. По крайней мере перелистала все в меню не по одному разу и не нашла такого.

Надіслати

3 часа назад, Venter сказал:

поставить другую капчу или поковыряться в старой и вообще выяснить с чем проблемы, может вообще проблема не в капчи

Считаю что лучше изначально выяснить в чем проблема и устранить ее, чтоб в дальнейшем твуого или похожего не было и проблема скорее всего не в капчи

PS. вы на всех форумах написали да )))

Нет, не на всех))) Только на 2 )))

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.