Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Какой размер изображений заливать ?

Recommended Posts

Подскажите, посмотрел, что в стандартной теме ocStore размер картинок категорий 200х200, сделал так же, но на мобильных качество мутное, сделал 1000х1000 стало нормально, но почему-то уменьшилось в сравнении с 200х200, ещё можно менять размер в настройках шаблона, так вот я не понимаю, какие размеры где ставить и в каком разрешении заливать фотки.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

5 минут назад, zhizherinv сказал:

Подскажите, посмотрел, что в стандартной теме ocStore размер картинок категорий 200х200, сделал так же, но на мобильных качество мутное, сделал 1000х1000 стало нормально, но почему-то уменьшилось в сравнении с 200х200, ещё можно менять размер в настройках шаблона, так вот я не понимаю, какие размеры где ставить и в каком разрешении заливать фотки.

Скачайте фотошоп и будет счастье на счет качества изображений

Надіслати

1 минуту назад, Venter сказал:

Скачайте фотошоп и будет счастье на счет качества изображений

ну так я там всё и делаю, я ж спрашиваю по поводу разрешения, не совсем понял, к чему это

Змінено користувачем zhizherinv
Надіслати

4 минуты назад, zhizherinv сказал:

ну так я там всё и делаю, я ж спрашиваю по поводу разрешения, не совсем понял, к чему это

ну тогда сделайте размер картинки, ширина 600px, потом Сохранить для веб устройств и потом можно оптимизировать изображение онлайн

если будет качество не очень тогда выбрать Сохранить как...

Надіслати

4 минуты назад, Venter сказал:

ну тогда сделайте размер картинки, ширина 600px, потом Сохранить для веб устройств и потом можно оптимизировать изображение онлайн

если будет качество не очень тогда выбрать Сохранить как...

а высота какая, мне для категорий

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.