Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Карта sitemap

Recommended Posts

Добрый день, почему то Google Search Console не принимает сайтмап: https://ford-chelny.ru/index.php?route=extension/feed/google_sitemap

Да и в отдельном окне не открывается данная ссылка, по логике должна же открываться...

Не знаете случайно почему так может быть?

В яндекс вебмастере все нормально....

12.jpg

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Товаров много? Может, просто не успевает отработать, php_value max_execution_time маловат

Надіслати

25 минут назад, Cheburkey сказал:

Добрый день, почему то Google Search Console не принимает сайтмап: https://ford-chelny.ru/index.php?route=extension/feed/google_sitemap

Да и в отдельном окне не открывается данная ссылка, по логике должна же открываться...

Не знаете случайно почему так может быть?

В яндекс вебмастере все нормально....

12.jpg

sitemap.xml

Надіслати

13 минут назад, KomissarJuve сказал:

RewriteRule ^sitemap.xml$ index.php?route=feed/google_sitemap [L]

пропишите это в .htaccess

а если уже есть

то скормите гуглу путь как я сказал ранее

Скормил, пишет что успешно. Только не пойму сам процесс, ведь в корневой папке сайта нет данного файла sitemap.xml... 

Надіслати

6 минут назад, Cheburkey сказал:

Скормил, пишет что успешно. Только не пойму сам процесс, ведь в корневой папке сайта нет данного файла sitemap.xml... 

.htaccess путь меняет

Надіслати

Большое спасибо! Последний вопрос, куда он задает путь получается? Просто у нас в корневой папке сайта есть папка со старым сайтом, и там как раз таки есть файл sitemap.xml. Он не к нему случайно обращается, не к старому сайту? Я в этих делах не особо разбираюсь, строго не судите)

Надіслати

4 минуты назад, Cheburkey сказал:

Большое спасибо! Последний вопрос, куда он задает путь получается? Просто у нас в корневой папке сайта есть папка со старым сайтом, и там как раз таки есть файл sitemap.xml. Он не к нему случайно обращается, не к старому сайту? Я в этих делах не особо разбираюсь, строго не судите)

проверьте

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.