Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Админка перестала видеть картинки в формате JPG


Recommended Posts

Приветствую Вас форумчане!

Сегодня столкнулся с такой проблемой: создаю новый товар, загружаю картинку (верхний регистр JPG), мне пишется что она загружена на сервер, нажимаю добавить данную картинку к товару, а админка ее не видит (просто как буд-то нет такой). Ранее таких проблем не было. Нахожу на сервере другую картинку в формате JPG (которую загружал ранее и на сайте она отображается), нажимаю в админке добавить ее в товар, и админка опять ее не видит.

Другие форматы: jpg, png видит без проблем... Что мог повредить?

Змінено користувачем Simur
Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Покажите:

1. Название файла, нет ли там пробелов, русских символов, каких-то спецсимволов. Лучше всё маленькими латинскими без спецсимволов (допускаются "-" и "_"). В том числе и JPG - в jpg. Просто заведи те себе за правило

2. В какую папку загрузили - название. У меня был случай, когда в имени папки и файла было **banner** - сработал антиспамерский фильтр и я не видел эти файлы через админку. Переименовал на **slid** - всё заработало.

 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку

×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.