Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Ищу модуль наполнения категории отобранными товарами

roma095

Recommended Posts

Добрый день. У меня есть необходимость делать виртуальные категории, в которые будут добавлены только те товары, которые мне нужны и результатом должна быть ссылка.

Например я хочу добавить ссылки на 3 нужных мне товара. Ввести титл, h1 и получить ссылку на такую псевдонаука категорию. Плодить обычные категории или через фильтры мне неудобно. Возможно такое есть в природе или на заказ кто то может написать. Ocstore 3.01

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Модуль не подскажу, уж извините, но сделать это можно довольно просто через контроллер.

Некрасивый способ: Передавать get с product_id + запись в кастомную бд по такому get с title и другими параметрами. Есть проблема, что могут наплодить Вам кастомных кучу (Если кто-то будет знать алгоритм) :) 

Более красивый. Если через фильтр Вы не хотите (а вроде в megafilter есть такая возможность), тогда действительно это все вывести в модуль и массивом с таким же get заносить в контроллер :) 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.