Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Надпись в левом верхнем углу

Recommended Posts

Добрый день! Подскажите пожалуйста как убрать надпись "G-JE3VLEWHNP"в левом верхнем углу на главной странице интернет магазина, и что она значит. Скрин прикрепляю, заранее спасибо!

Screenshot_3.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

В каком-то контроллере чето вылезает или может быть в header чето не так подключено со скриптами.
Строчка напоминает какое-то уведомление от гугла. Может аналитикс...

Надіслати

6 минут назад, Prooksius сказал:

В каком-то контроллере чето вылезает или может быть в header чето не так подключено со скриптами.

Все верно, перед этим я подключил Гугл аналитику, но разве так должно быть, что бы данная строка была видна визуально на сайте?

Надіслати

9 минут назад, Prooksius сказал:

К стати отключил, модуль Гугл Аналитика и строка пропала, на этом спасибо. Вы не ошиблись))

Надіслати

1 минуту назад, Prooksius сказал:

может код как-то скопировался не так

А не поможете мне по другой теме? Ато мне пользователь объяснил, как решать проблему. Но я не допонял, что и где менять. Боюсь накосячить в редактировании MySQL

Надіслати

4 минуты назад, Salemarket сказал:

Вы не то вставляете в модуле Гугл аналитики. Вам там нужно вставить кусок кода, который дает гугл а не "G-JE3VLEWHNP"

777777777.png

Вставил, все получилось. Спасибо большое)

Screenshot_5.png

• +1 1
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.