Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Аномалии интерфейса

matvens

Recommended Posts

Добрый день, Всем! У клиента при заказе в корзине появилось мерцание (видно на видео). В логах ошибок на момент записи я не нашел, вебвизор тоже не фиксирует эти аномалии. Проблема наблюдалась на планшете samsung, клиент утверждает, что железка в порядке, но к сожалению на других вкладках это не проверял, зато успел записать видео. Собственно раньше я сам нигде не встречал подобное. Прошу подсказать, что это ?

сайт на ocstore 3.0.2

корзина simple

Змінено користувачем matvens
Надіслати
Поділитися на інших сайтах

38 минут назад, matvens сказал:

Добрый день, Всем! У клиента при заказе в корзине появилось мерцание (видно на видео). В логах ошибок на момент записи я не нашел, вебвизор тоже не фиксирует эти аномалии. Проблема наблюдалась на планшете samsung, клиент утверждает, что железка в порядке, но к сожалению на других вкладках это не проверял, зато успел записать видео. Собственно раньше я сам нигде не встречал подобное. Прошу подсказать, что это ?

сайт на ocstore 3.0.2

корзина simple

Video_2020-11-23_103336.wmv

Визуальные артефакты в логах не отображаются :) Это определенно с его "планшетом" дело :) 

Надіслати

1 час назад, matvens сказал:

сайт на ocstore 3.0.2

корзина simple

Video_2020-11-23_103336.wmv

Ну да проблема с планшетом, согласен с @Leingard. Вряд ли это косяк в коде какой-то.

А так то пользователи всегда утверждают, что у них все ништяк - это у вас проблема. Стандартная движуха.

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.