denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 А как вообще найти здесь хорошего подрядчика? И что делать, если подрядчик ничего не делает? Обычные типовые задачи, ничего необычного. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
openprice Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 А что сделать-то нужно? тз покажите Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 54 минуты назад, denhik87 сказал: А как вообще найти здесь хорошего подрядчика? для начала, написать хорошее тех. задание какие задачи на данный момент? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 40 минут назад, fanatic сказал: какие задачи на данный момент? найти подрядчика который их напишет) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 2 минуты назад, Ptenec сказал: найти подрядчика который их напишет) Все задачи написаны Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 Только что, denhik87 сказал: Все задачи написаны и где же?) 1 час назад, denhik87 сказал: Обычные типовые задачи, ничего необычного. или вы про это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 1 минуту назад, Ptenec сказал: и где же?) или вы про это? Очень смешно. ТЗ имеется. Для исполнителей, а не для любителей поболтать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 14 минут назад, denhik87 сказал: Очень смешно. ТЗ имеется. Для исполнителей, а не для любителей поболтать главное их никому не показывать и плакаться что нет хорошего подрядчика) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 Только что, spectre сказал: главное их никому не показывать и плакаться что нет хорошего подрядчика) ТЗ Yunatyre.pdf Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 2 минуты назад, denhik87 сказал: ТЗ Yunatyre.pdf 371 \u043a\u0411 · 1 download с таким тз неудивительно.. ) рекомендую найти человека который из вашей пдфки сделает тз Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 А что именно не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Frolly Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 2 часа назад, denhik87 сказал: А что именно не так? не все пункты понятны чтению. Нужно немного доработать ТЗ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 3 часа назад, spectre сказал: с таким тз неудивительно.. ) рекомендую найти человека который из вашей пдфки сделает тз это называется написал так как понятно мне и вы должны и обязаны понять не нрава вы не профи Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 23 минуты назад, Ptenec сказал: и вы должны и обязаны понять из серии "тыжпрограмист" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 на последнем листе я заснул.. И забыл что нужно делать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DsAlexxx Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 прикольное тз , а сумму можно услышать ?) а то только по пункту *перевести сайт на русский* - меня уже смущает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Guava Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 8 часов назад, Guava сказал: автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. Один из действительно толковых советов. Благодарю) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 10 часов назад, fanatic сказал: из серии "тыжпрограмист" Из серии есть диалог и все можно обсудить) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 11 часов назад, Ptenec сказал: это называется написал так как понятно мне и вы должны и обязаны понять не нрава вы не профи Писал как могу. Никого ни к чему не принуждаю. Не нравится - прощай) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Доработка сайта Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
Ptenec Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 40 минут назад, fanatic сказал: какие задачи на данный момент? найти подрядчика который их напишет) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 2 минуты назад, Ptenec сказал: найти подрядчика который их напишет) Все задачи написаны Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 Только что, denhik87 сказал: Все задачи написаны и где же?) 1 час назад, denhik87 сказал: Обычные типовые задачи, ничего необычного. или вы про это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 1 минуту назад, Ptenec сказал: и где же?) или вы про это? Очень смешно. ТЗ имеется. Для исполнителей, а не для любителей поболтать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 14 минут назад, denhik87 сказал: Очень смешно. ТЗ имеется. Для исполнителей, а не для любителей поболтать главное их никому не показывать и плакаться что нет хорошего подрядчика) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 Только что, spectre сказал: главное их никому не показывать и плакаться что нет хорошего подрядчика) ТЗ Yunatyre.pdf Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 2 минуты назад, denhik87 сказал: ТЗ Yunatyre.pdf 371 \u043a\u0411 · 1 download с таким тз неудивительно.. ) рекомендую найти человека который из вашей пдфки сделает тз Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 А что именно не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Frolly Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 2 часа назад, denhik87 сказал: А что именно не так? не все пункты понятны чтению. Нужно немного доработать ТЗ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 3 часа назад, spectre сказал: с таким тз неудивительно.. ) рекомендую найти человека который из вашей пдфки сделает тз это называется написал так как понятно мне и вы должны и обязаны понять не нрава вы не профи Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 23 минуты назад, Ptenec сказал: и вы должны и обязаны понять из серии "тыжпрограмист" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 на последнем листе я заснул.. И забыл что нужно делать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DsAlexxx Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 прикольное тз , а сумму можно услышать ?) а то только по пункту *перевести сайт на русский* - меня уже смущает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Guava Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 8 часов назад, Guava сказал: автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. Один из действительно толковых советов. Благодарю) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 10 часов назад, fanatic сказал: из серии "тыжпрограмист" Из серии есть диалог и все можно обсудить) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 11 часов назад, Ptenec сказал: это называется написал так как понятно мне и вы должны и обязаны понять не нрава вы не профи Писал как могу. Никого ни к чему не принуждаю. Не нравится - прощай) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Доработка сайта Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 2 минуты назад, Ptenec сказал: найти подрядчика который их напишет) Все задачи написаны Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ptenec Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 Только что, denhik87 сказал: Все задачи написаны и где же?) 1 час назад, denhik87 сказал: Обычные типовые задачи, ничего необычного. или вы про это? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 1 минуту назад, Ptenec сказал: и где же?) или вы про это? Очень смешно. ТЗ имеется. Для исполнителей, а не для любителей поболтать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 14 минут назад, denhik87 сказал: Очень смешно. ТЗ имеется. Для исполнителей, а не для любителей поболтать главное их никому не показывать и плакаться что нет хорошего подрядчика) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 Только что, spectre сказал: главное их никому не показывать и плакаться что нет хорошего подрядчика) ТЗ Yunatyre.pdf Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 2 минуты назад, denhik87 сказал: ТЗ Yunatyre.pdf 371 \u043a\u0411 · 1 download с таким тз неудивительно.. ) рекомендую найти человека который из вашей пдфки сделает тз Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 А что именно не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Frolly Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 2 часа назад, denhik87 сказал: А что именно не так? не все пункты понятны чтению. Нужно немного доработать ТЗ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 3 часа назад, spectre сказал: с таким тз неудивительно.. ) рекомендую найти человека который из вашей пдфки сделает тз это называется написал так как понятно мне и вы должны и обязаны понять не нрава вы не профи Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 23 минуты назад, Ptenec сказал: и вы должны и обязаны понять из серии "тыжпрограмист" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 на последнем листе я заснул.. И забыл что нужно делать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DsAlexxx Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 прикольное тз , а сумму можно услышать ?) а то только по пункту *перевести сайт на русский* - меня уже смущает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Guava Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 8 часов назад, Guava сказал: автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. Один из действительно толковых советов. Благодарю) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 10 часов назад, fanatic сказал: из серии "тыжпрограмист" Из серии есть диалог и все можно обсудить) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 11 часов назад, Ptenec сказал: это называется написал так как понятно мне и вы должны и обязаны понять не нрава вы не профи Писал как могу. Никого ни к чему не принуждаю. Не нравится - прощай) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Доработка сайта Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 1 минуту назад, Ptenec сказал: и где же?) или вы про это? Очень смешно. ТЗ имеется. Для исполнителей, а не для любителей поболтать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spectre Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 14 минут назад, denhik87 сказал: Очень смешно. ТЗ имеется. Для исполнителей, а не для любителей поболтать главное их никому не показывать и плакаться что нет хорошего подрядчика) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 Только что, spectre сказал: главное их никому не показывать и плакаться что нет хорошего подрядчика) ТЗ Yunatyre.pdf Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... spectre Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 2 минуты назад, denhik87 сказал: ТЗ Yunatyre.pdf 371 \u043a\u0411 · 1 download с таким тз неудивительно.. ) рекомендую найти человека который из вашей пдфки сделает тз Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 А что именно не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Frolly Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 2 часа назад, denhik87 сказал: А что именно не так? не все пункты понятны чтению. Нужно немного доработать ТЗ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 3 часа назад, spectre сказал: с таким тз неудивительно.. ) рекомендую найти человека который из вашей пдфки сделает тз это называется написал так как понятно мне и вы должны и обязаны понять не нрава вы не профи Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 23 минуты назад, Ptenec сказал: и вы должны и обязаны понять из серии "тыжпрограмист" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 на последнем листе я заснул.. И забыл что нужно делать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DsAlexxx Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 прикольное тз , а сумму можно услышать ?) а то только по пункту *перевести сайт на русский* - меня уже смущает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Guava Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 8 часов назад, Guava сказал: автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. Один из действительно толковых советов. Благодарю) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 10 часов назад, fanatic сказал: из серии "тыжпрограмист" Из серии есть диалог и все можно обсудить) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 11 часов назад, Ptenec сказал: это называется написал так как понятно мне и вы должны и обязаны понять не нрава вы не профи Писал как могу. Никого ни к чему не принуждаю. Не нравится - прощай) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Доработка сайта Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 Только что, spectre сказал: главное их никому не показывать и плакаться что нет хорошего подрядчика) ТЗ Yunatyre.pdf Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
spectre Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 2 минуты назад, denhik87 сказал: ТЗ Yunatyre.pdf 371 \u043a\u0411 · 1 download с таким тз неудивительно.. ) рекомендую найти человека который из вашей пдфки сделает тз Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 А что именно не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Frolly Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 2 часа назад, denhik87 сказал: А что именно не так? не все пункты понятны чтению. Нужно немного доработать ТЗ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Ptenec Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 3 часа назад, spectre сказал: с таким тз неудивительно.. ) рекомендую найти человека который из вашей пдфки сделает тз это называется написал так как понятно мне и вы должны и обязаны понять не нрава вы не профи Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 23 минуты назад, Ptenec сказал: и вы должны и обязаны понять из серии "тыжпрограмист" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 на последнем листе я заснул.. И забыл что нужно делать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DsAlexxx Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 прикольное тз , а сумму можно услышать ?) а то только по пункту *перевести сайт на русский* - меня уже смущает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Guava Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 8 часов назад, Guava сказал: автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. Один из действительно толковых советов. Благодарю) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 10 часов назад, fanatic сказал: из серии "тыжпрограмист" Из серии есть диалог и все можно обсудить) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 11 часов назад, Ptenec сказал: это называется написал так как понятно мне и вы должны и обязаны понять не нрава вы не профи Писал как могу. Никого ни к чему не принуждаю. Не нравится - прощай) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Доработка сайта Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
denhik87 Опубліковано: 19 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 19 листопада 2020 А что именно не так? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Frolly Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 2 часа назад, denhik87 сказал: А что именно не так? не все пункты понятны чтению. Нужно немного доработать ТЗ. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Ptenec Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 3 часа назад, spectre сказал: с таким тз неудивительно.. ) рекомендую найти человека который из вашей пдфки сделает тз это называется написал так как понятно мне и вы должны и обязаны понять не нрава вы не профи Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 23 минуты назад, Ptenec сказал: и вы должны и обязаны понять из серии "тыжпрограмист" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 на последнем листе я заснул.. И забыл что нужно делать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DsAlexxx Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 прикольное тз , а сумму можно услышать ?) а то только по пункту *перевести сайт на русский* - меня уже смущает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Guava Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 8 часов назад, Guava сказал: автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. Один из действительно толковых советов. Благодарю) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 10 часов назад, fanatic сказал: из серии "тыжпрограмист" Из серии есть диалог и все можно обсудить) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 11 часов назад, Ptenec сказал: это называется написал так как понятно мне и вы должны и обязаны понять не нрава вы не профи Писал как могу. Никого ни к чему не принуждаю. Не нравится - прощай) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Разное Курилка Доработка сайта
fanatic Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 23 минуты назад, Ptenec сказал: и вы должны и обязаны понять из серии "тыжпрограмист" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... chukcha Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 на последнем листе я заснул.. И забыл что нужно делать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DsAlexxx Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 прикольное тз , а сумму можно услышать ?) а то только по пункту *перевести сайт на русский* - меня уже смущает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Guava Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 8 часов назад, Guava сказал: автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. Один из действительно толковых советов. Благодарю) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 10 часов назад, fanatic сказал: из серии "тыжпрограмист" Из серии есть диалог и все можно обсудить) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 11 часов назад, Ptenec сказал: это называется написал так как понятно мне и вы должны и обязаны понять не нрава вы не профи Писал как могу. Никого ни к чему не принуждаю. Не нравится - прощай) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
chukcha Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 на последнем листе я заснул.. И забыл что нужно делать Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... DsAlexxx Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 прикольное тз , а сумму можно услышать ?) а то только по пункту *перевести сайт на русский* - меня уже смущает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Guava Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 8 часов назад, Guava сказал: автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. Один из действительно толковых советов. Благодарю) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 10 часов назад, fanatic сказал: из серии "тыжпрограмист" Из серии есть диалог и все можно обсудить) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 11 часов назад, Ptenec сказал: это называется написал так как понятно мне и вы должны и обязаны понять не нрава вы не профи Писал как могу. Никого ни к чему не принуждаю. Не нравится - прощай) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 1
DsAlexxx Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 прикольное тз , а сумму можно услышать ?) а то только по пункту *перевести сайт на русский* - меня уже смущает) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Guava Опубліковано: 19 листопада 2020 Share Опубліковано: 19 листопада 2020 автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 8 часов назад, Guava сказал: автор, я не программист, но просто вам посоветую, как человек - человеку. Сядьте и вдумчиво составьте ТЗ так, как вы хотели бы получить его, если бы были исполнителем. Благодаря такой тактике вы сможете решить часть задач и сами - во-первых. Во-вторых, трата времени на подробное детальное ТЗ всегда вернется назад экономией этого самого времени. Также поможет вам найти исполнителя - не используйте абстрактные выражения вроде "хочу чтобы не было криво", ибо это как бы такой красный флаг. Никогда не хочется браться за задачу, если под формулировку "криво" может попасть все, что угодно. Захотелось поделиться мнением, проходил мимо. Один из действительно толковых советов. Благодарю) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 10 часов назад, fanatic сказал: из серии "тыжпрограмист" Из серии есть диалог и все можно обсудить) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
denhik87 Опубліковано: 20 листопада 2020 Автор Share Опубліковано: 20 листопада 2020 11 часов назад, Ptenec сказал: это называется написал так как понятно мне и вы должны и обязаны понять не нрава вы не профи Писал как могу. Никого ни к чему не принуждаю. Не нравится - прощай) Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts