Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Расположение модуля в необходимом месте.

Recommended Posts

Добрый день! Столкнулся с задачей вывода модуля "подписки на рассылку" в нестандартном месте. Между блоком с основным контентом и подвалом, для того что бы модуль не попадал в контейнер и был во всю ширину страницы. Версия opencart 2.1. Чуть чуть не понял, нужно ли вызывать модуль в контроллере, ведь он уже там вызван? Если нужно, то где именно, в том же файле куда буду вставлять вызов? 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, Yusoval сказал:

Добрый день! Столкнулся с задачей вывода модуля "подписки на рассылку" в нестандартном месте. Между блоком с основным контентом и подвалом, для того что бы модуль не попадал в контейнер и был во всю ширину страницы. Версия opencart 2.1. Чуть чуть не понял, нужно ли вызывать модуль в контроллере, ведь он уже там вызван? Если нужно, то где именно, в том же файле куда буду вставлять вызов? 

Получи айди контейнера отображения твоего модуля, и укажи в настройках куда его запихнуть

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.