Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Модуль массовой загрузки товара для партнерского сайта


Amt63t

Recommended Posts

Добрый день. Сейчас делаю сайт на OcStore 3.0. Сайт будет представлять собой товарную витрину партнерских товаров. Есть ли какой-либо модуль для загрузки большого количества товаров на сайт?

Нашел модули с загрузки сайтов, но интересует вопрос партнерской ссылки на товар. Т.е. жмут заказать - их перекидывает на сайт партнера на карточку именно товара какой выбрал покупатель. Никак не могу понять как это организовать. Или просто загрузить пакет данных товаров, типа данных, размеров, фотографий, и потом вручную прописывать ссылки? Где-то видел редактирование кода, чтобы изменить кнопку "купить" на партнерскую ссылку. Там делается строка "location" в карточке товара и туда забивается ссылка. 

P.S. По этому мануалу буду делать, если интересно."https://oc-new.com/uroki-po-opencart/partnerskij-magazin-na-opencart.html"

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.