Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Правильный перенос БД с 1.5.1.3 на 1.5.4.1


Recommended Posts

Здравствуйте!

Кто переносил или знает как переносить - какие тонкости имеются при переносе? Если какие то нестандартные моменты и как лучше переносить (выгрузить через PHPMyAdmin бэкап или через админку)?

Просто как я понял не получится переносить одним файлом сразу 5000 товаров - не загрузит в БД. Или что то не так пошло и проблема в другом.

Буду очень благодарен за подсказку. Особо расписывать не нужно - я знаком с функционированием БД и в частности БД Опенкарта. Просто небольшую наводку дайте по различию версий. :-)

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Выгружаете дамп из старого, в любом подходящем для вас формате, (я обычно в sql) а потом через функцию "импорт" вносите все данные, 5000 товаров вполне можно перенести.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

только что переносил базу в 250 метров, 7к товаров . Никаких проблем не возникло, кроме того что пришлось базу архивировать и просить хостера увеличить максимально разрешенный лимит для загрузки БД и увеличить таймаут на выполнение скрипта.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.