Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Кол-во товара при заказе

Nexius

Recommended Posts

Интересует модуль который будет при нажатии на "+ или -" (в количестве товара при заказе) будет увеличивать/уменьшать количество не на 1 , а на мин. количество этого товара при заказе.

Т.е. не по 1шт а по 20/50/100/500... 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

исходные данные есть? шаблон ? это можно очень просто сделать, подправил шаблон карточки товара. Но смотря какой шаблон и как сейчас у вас все работает

Надіслати

4 часа назад, Nexius сказал:

Интересует модуль который будет при нажатии на "+ или -" (в количестве товара при заказе) будет увеличивать/уменьшать количество не на 1 , а на мин. количество этого товара при заказе.

Т.е. не по 1шт а по 20/50/100/500... 

в админке укажите минимальное колво

Надіслати

16 часов назад, Dimasscus сказал:

в админке укажите минимальное колво

Вы имеете введу когда я добавляю товар во вкладке "Данные" ?
Там у меня стоит мин. количество товара ... мне надо чтобы человек при нажатии на + или - менял значение не на 1 а на мин. кол-во

20 часов назад, Seriusis сказал:

исходные данные есть? шаблон ? это можно очень просто сделать, подправил шаблон карточки товара. Но смотря какой шаблон и как сейчас у вас все работает

UniShop2 Макет

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.