Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

Доброго времени суток

Заказывал у одного программиста работу, сделать так, чтобы связанные опции работали на странице категории, потом исчез... Этот функционал работает. Но есть проблема 1) на странице каталога они выглядят как выбор "radio", а хотелось "чек боксы"(воде это название, ввиде кнопке, если по-русски) заверялось, что будет работать, то что выберешь в админке, в идеале было бы хорошо, если будет так. 2) На странице товара появляется 2 цены и опции выводятся как "radio" и "чек боксы" одновременно.
Перед тем, как исчезнуть, программист написал "там модуль обновления цены свою цену добаляет, т.к разметка шаблона отличается от стандатрной"
Повидимому это всё правится в разметке шаблона.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.