Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

поехала форма заказа для новых товаров


Recommended Posts

Здравствуйте. Опенкарт 3. 2  

Скрин прилагаю , при добавлении новых товаров футор нижняя часть смещается выше и закрывает форму заказа. Но если оформлять товары ранее добавленные на сайт, то с формой заказа все хорошо. В какой момент все началось даже не вспомню, может что- то установил из модулей ? Бэкап не делал к сожалению , куда копать ? 

еонеолн.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Тут же вопрос, как переделать все эту усложненную форму доставки в простую - введите телефон фио город максимум еще пару столбцов данных,  и чтобы в след пункте  клиенту высвечивалось сообщение типа - стоимость доставки оплачиваете при получении товара в транспортных компаниях. И все он нажимает ок и данные приходят мне в адмику. Помогите так настроить 

Надіслати
Поділитися на інших сайтах


Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

    • Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
×
×
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.