Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Интеграция в Ocstore 2.3 модулей СДЭК и Пикпоинт

Recommended Posts

Добрый день!

Необходимо вывести в оформление заказа для нестандартного шаблона Ocstore 2.3.0.2 модули доставки СДЭКа и Пикпоинт с картой и с возможностью выбора ПВЗ.
Шаблон journal3 со встроенным quick checkout.

Подскажите, пожалуйста, возьмется ли кто и сколько это будет стоить?

Снимок сдэкJPG.JPG

Снимок1.JPG

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

а что мешает на journal 3 поставить нормальное оформление заказа?

например simple простое оформление и заказ, все можно там оформить визуально также, поставить под журнал точно можно (может коробочно все встанет, или адаптацию вам точно смогут сделать специалисты)

там может из коробки все заработает, но в любом случае эти модули 100% можно адаптировать под simple, и в любом случае исполнителя под simple Вы быстрей найдете

Надіслати

18 часов назад, ashap сказал:

а что мешает на journal 3 поставить нормальное оформление заказа?

я думала про симпл, но автор ответил мне, что адаптация под сдэк и пик поинт все таки нужна будет

Змінено користувачем anna85
Надіслати

26 минут назад, anna85 сказал:

я думала про симпл, но автор ответил мне, что адаптация под сдэк и пик поинт все таки нужна будет

тут дело в том что под симпл вам обойдется дешевле их адаптировать и больше желающих это сделать

а возможно вы найдете модули например готовые платные сдэк/пикпойнт которые поддерживают симпл

• +1 2
Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.