zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 1 минуту назад, fanatic сказал: дайте ссылку на страницу где выводиться вес https://goldsilvershop.com.ua/kolye/s-almaznyimi-sharikami-i-tsirkoniem Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 (змінено) 2 минуты назад, fanatic сказал: так? 'weight' => $query->row['weight'], da Змінено 10 квітня 2020 користувачем zhizherinv Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 10 квітня 2020 Share Опубліковано: 10 квітня 2020 13 минут назад, zhizherinv сказал: там такого нет должно быть, вес же как то передается в шабон а такое $data['weight'] ? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 20 минут назад, fanatic сказал: так? 'weight' => $query->row['weight'], да, есть такое Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 12 часов назад, fanatic сказал: должно быть, вес же как то передается в шабон а такое $data['weight'] ? 'weight' => $query->row['weight'], что сделать надо? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 2 минуты назад, zhizherinv сказал: что сделать надо? на вашем месте, я бы обратился к специалисту и забыл уже о проблеме. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 10 минут назад, fanatic сказал: на вашем месте, я бы обратился к специалисту и забыл уже о проблеме. вы меня спросили, есть такая строка или нет, я ответил, что есть. подскажите, что нужно изменить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 30 минут назад, fanatic сказал: на вашем месте, я бы обратился к специалисту и забыл уже о проблеме. не подскажете? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 19 минут назад, zhizherinv сказал: вы меня спросили, есть такая строка или нет, я ответил, что есть. а еще я спрашивал 13 часов назад, fanatic сказал: должно быть, вес же как то передается в шабон а такое $data['weight'] ? в catalog/controller/product/product.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 1 минуту назад, fanatic сказал: а еще я спрашивал в catalog/controller/product/product.php тут вообще ничего связанного с весом нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 1 минуту назад, zhizherinv сказал: тут вообще ничего связанного с весом нет а как же тогда вес выводиться на странице товара? смотрите в шаблоне catalog/view/theme/ваша тема/template/product/product.tpl, какая переменная выводит вес. потом в контроллере смотрите формирование этой переменной Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 12 минут назад, fanatic сказал: а как же тогда вес выводиться на странице товара? смотрите в шаблоне catalog/view/theme/ваша тема/template/product/product.tpl, какая переменная выводит вес. потом в контроллере смотрите формирование этой переменной Цитата <?php if ($weight > 0 && $royal_product_weight !=1 ) { ?> <li><?php echo $text_weightp; ?> <?php echo $weight; ?></li> вот Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: <?php echo $weight; ?> значит в контроллере должно быть $data['weight'] = .......................... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 25 минут назад, zhizherinv сказал: <?php if ($weight > 0 && $royal_product_weight !=1 ) { ?> <li><?php echo $text_weightp; ?> <?php echo $weight; ?></li> адресуйте свой вопрос в тему поддержки шаблона Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 41 минуту назад, fanatic сказал: значит в контроллере должно быть $data['weight'] = .......................... $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], 0 ,"","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); не тут округление? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: не тут округление? вы читаете что вам пишут? 3 минуты назад, zhizherinv сказал: number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 1 минуту назад, fanatic сказал: вы читаете что вам пишут? просто вы мне сказали найти эту строку, я нашёл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 14 минут назад, zhizherinv сказал: просто вы мне сказали найти эту строку, я нашёл ну, а теперь прочитали? 28 минут назад, fanatic сказал: "тут, сколько нужно знаков после запятой" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 4 минуты назад, fanatic сказал: ну, а теперь прочитали? так а зачем вы говорили найти её? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 5 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? случай сложный... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так 51 минуту назад, zhizherinv сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], 0 ,"","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); а нужно так 41 минуту назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 Только что, iglin сказал: случай сложный... не то слово Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, fanatic сказал: я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так а нужно так строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. я изменял это значение миллион раз, ещё до того, как создал эту тему, ничего не меняется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
zhizherinv Опубліковано: 10 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 10 квітня 2020 20 минут назад, fanatic сказал: так? 'weight' => $query->row['weight'], да, есть такое Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 12 часов назад, fanatic сказал: должно быть, вес же как то передается в шабон а такое $data['weight'] ? 'weight' => $query->row['weight'], что сделать надо? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 2 минуты назад, zhizherinv сказал: что сделать надо? на вашем месте, я бы обратился к специалисту и забыл уже о проблеме. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 10 минут назад, fanatic сказал: на вашем месте, я бы обратился к специалисту и забыл уже о проблеме. вы меня спросили, есть такая строка или нет, я ответил, что есть. подскажите, что нужно изменить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 30 минут назад, fanatic сказал: на вашем месте, я бы обратился к специалисту и забыл уже о проблеме. не подскажете? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 19 минут назад, zhizherinv сказал: вы меня спросили, есть такая строка или нет, я ответил, что есть. а еще я спрашивал 13 часов назад, fanatic сказал: должно быть, вес же как то передается в шабон а такое $data['weight'] ? в catalog/controller/product/product.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 1 минуту назад, fanatic сказал: а еще я спрашивал в catalog/controller/product/product.php тут вообще ничего связанного с весом нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 1 минуту назад, zhizherinv сказал: тут вообще ничего связанного с весом нет а как же тогда вес выводиться на странице товара? смотрите в шаблоне catalog/view/theme/ваша тема/template/product/product.tpl, какая переменная выводит вес. потом в контроллере смотрите формирование этой переменной Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 12 минут назад, fanatic сказал: а как же тогда вес выводиться на странице товара? смотрите в шаблоне catalog/view/theme/ваша тема/template/product/product.tpl, какая переменная выводит вес. потом в контроллере смотрите формирование этой переменной Цитата <?php if ($weight > 0 && $royal_product_weight !=1 ) { ?> <li><?php echo $text_weightp; ?> <?php echo $weight; ?></li> вот Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: <?php echo $weight; ?> значит в контроллере должно быть $data['weight'] = .......................... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 25 минут назад, zhizherinv сказал: <?php if ($weight > 0 && $royal_product_weight !=1 ) { ?> <li><?php echo $text_weightp; ?> <?php echo $weight; ?></li> адресуйте свой вопрос в тему поддержки шаблона Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 41 минуту назад, fanatic сказал: значит в контроллере должно быть $data['weight'] = .......................... $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], 0 ,"","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); не тут округление? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: не тут округление? вы читаете что вам пишут? 3 минуты назад, zhizherinv сказал: number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 1 минуту назад, fanatic сказал: вы читаете что вам пишут? просто вы мне сказали найти эту строку, я нашёл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 14 минут назад, zhizherinv сказал: просто вы мне сказали найти эту строку, я нашёл ну, а теперь прочитали? 28 минут назад, fanatic сказал: "тут, сколько нужно знаков после запятой" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 4 минуты назад, fanatic сказал: ну, а теперь прочитали? так а зачем вы говорили найти её? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 5 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? случай сложный... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так 51 минуту назад, zhizherinv сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], 0 ,"","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); а нужно так 41 минуту назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 Только что, iglin сказал: случай сложный... не то слово Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, fanatic сказал: я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так а нужно так строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. я изменял это значение миллион раз, ещё до того, как создал эту тему, ничего не меняется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 10 минут назад, fanatic сказал: на вашем месте, я бы обратился к специалисту и забыл уже о проблеме. вы меня спросили, есть такая строка или нет, я ответил, что есть. подскажите, что нужно изменить Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 30 минут назад, fanatic сказал: на вашем месте, я бы обратился к специалисту и забыл уже о проблеме. не подскажете? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 19 минут назад, zhizherinv сказал: вы меня спросили, есть такая строка или нет, я ответил, что есть. а еще я спрашивал 13 часов назад, fanatic сказал: должно быть, вес же как то передается в шабон а такое $data['weight'] ? в catalog/controller/product/product.php Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 1 минуту назад, fanatic сказал: а еще я спрашивал в catalog/controller/product/product.php тут вообще ничего связанного с весом нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 1 минуту назад, zhizherinv сказал: тут вообще ничего связанного с весом нет а как же тогда вес выводиться на странице товара? смотрите в шаблоне catalog/view/theme/ваша тема/template/product/product.tpl, какая переменная выводит вес. потом в контроллере смотрите формирование этой переменной Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 12 минут назад, fanatic сказал: а как же тогда вес выводиться на странице товара? смотрите в шаблоне catalog/view/theme/ваша тема/template/product/product.tpl, какая переменная выводит вес. потом в контроллере смотрите формирование этой переменной Цитата <?php if ($weight > 0 && $royal_product_weight !=1 ) { ?> <li><?php echo $text_weightp; ?> <?php echo $weight; ?></li> вот Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: <?php echo $weight; ?> значит в контроллере должно быть $data['weight'] = .......................... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 25 минут назад, zhizherinv сказал: <?php if ($weight > 0 && $royal_product_weight !=1 ) { ?> <li><?php echo $text_weightp; ?> <?php echo $weight; ?></li> адресуйте свой вопрос в тему поддержки шаблона Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 41 минуту назад, fanatic сказал: значит в контроллере должно быть $data['weight'] = .......................... $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], 0 ,"","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); не тут округление? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: не тут округление? вы читаете что вам пишут? 3 минуты назад, zhizherinv сказал: number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 1 минуту назад, fanatic сказал: вы читаете что вам пишут? просто вы мне сказали найти эту строку, я нашёл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 14 минут назад, zhizherinv сказал: просто вы мне сказали найти эту строку, я нашёл ну, а теперь прочитали? 28 минут назад, fanatic сказал: "тут, сколько нужно знаков после запятой" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 4 минуты назад, fanatic сказал: ну, а теперь прочитали? так а зачем вы говорили найти её? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 5 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? случай сложный... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так 51 минуту назад, zhizherinv сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], 0 ,"","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); а нужно так 41 минуту назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 Только что, iglin сказал: случай сложный... не то слово Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, fanatic сказал: я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так а нужно так строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. я изменял это значение миллион раз, ещё до того, как создал эту тему, ничего не меняется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 1 минуту назад, fanatic сказал: а еще я спрашивал в catalog/controller/product/product.php тут вообще ничего связанного с весом нет Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 1 минуту назад, zhizherinv сказал: тут вообще ничего связанного с весом нет а как же тогда вес выводиться на странице товара? смотрите в шаблоне catalog/view/theme/ваша тема/template/product/product.tpl, какая переменная выводит вес. потом в контроллере смотрите формирование этой переменной Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 12 минут назад, fanatic сказал: а как же тогда вес выводиться на странице товара? смотрите в шаблоне catalog/view/theme/ваша тема/template/product/product.tpl, какая переменная выводит вес. потом в контроллере смотрите формирование этой переменной Цитата <?php if ($weight > 0 && $royal_product_weight !=1 ) { ?> <li><?php echo $text_weightp; ?> <?php echo $weight; ?></li> вот Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: <?php echo $weight; ?> значит в контроллере должно быть $data['weight'] = .......................... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 25 минут назад, zhizherinv сказал: <?php if ($weight > 0 && $royal_product_weight !=1 ) { ?> <li><?php echo $text_weightp; ?> <?php echo $weight; ?></li> адресуйте свой вопрос в тему поддержки шаблона Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 41 минуту назад, fanatic сказал: значит в контроллере должно быть $data['weight'] = .......................... $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], 0 ,"","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); не тут округление? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: не тут округление? вы читаете что вам пишут? 3 минуты назад, zhizherinv сказал: number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 1 минуту назад, fanatic сказал: вы читаете что вам пишут? просто вы мне сказали найти эту строку, я нашёл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 14 минут назад, zhizherinv сказал: просто вы мне сказали найти эту строку, я нашёл ну, а теперь прочитали? 28 минут назад, fanatic сказал: "тут, сколько нужно знаков после запятой" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 4 минуты назад, fanatic сказал: ну, а теперь прочитали? так а зачем вы говорили найти её? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 5 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? случай сложный... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так 51 минуту назад, zhizherinv сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], 0 ,"","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); а нужно так 41 минуту назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 Только что, iglin сказал: случай сложный... не то слово Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, fanatic сказал: я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так а нужно так строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. я изменял это значение миллион раз, ещё до того, как создал эту тему, ничего не меняется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 12 минут назад, fanatic сказал: а как же тогда вес выводиться на странице товара? смотрите в шаблоне catalog/view/theme/ваша тема/template/product/product.tpl, какая переменная выводит вес. потом в контроллере смотрите формирование этой переменной Цитата <?php if ($weight > 0 && $royal_product_weight !=1 ) { ?> <li><?php echo $text_weightp; ?> <?php echo $weight; ?></li> вот Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: <?php echo $weight; ?> значит в контроллере должно быть $data['weight'] = .......................... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... thentru Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 25 минут назад, zhizherinv сказал: <?php if ($weight > 0 && $royal_product_weight !=1 ) { ?> <li><?php echo $text_weightp; ?> <?php echo $weight; ?></li> адресуйте свой вопрос в тему поддержки шаблона Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 41 минуту назад, fanatic сказал: значит в контроллере должно быть $data['weight'] = .......................... $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], 0 ,"","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); не тут округление? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: не тут округление? вы читаете что вам пишут? 3 минуты назад, zhizherinv сказал: number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 1 минуту назад, fanatic сказал: вы читаете что вам пишут? просто вы мне сказали найти эту строку, я нашёл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 14 минут назад, zhizherinv сказал: просто вы мне сказали найти эту строку, я нашёл ну, а теперь прочитали? 28 минут назад, fanatic сказал: "тут, сколько нужно знаков после запятой" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 4 минуты назад, fanatic сказал: ну, а теперь прочитали? так а зачем вы говорили найти её? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 5 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? случай сложный... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так 51 минуту назад, zhizherinv сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], 0 ,"","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); а нужно так 41 минуту назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 Только что, iglin сказал: случай сложный... не то слово Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, fanatic сказал: я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так а нужно так строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. я изменял это значение миллион раз, ещё до того, как создал эту тему, ничего не меняется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
thentru Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 25 минут назад, zhizherinv сказал: <?php if ($weight > 0 && $royal_product_weight !=1 ) { ?> <li><?php echo $text_weightp; ?> <?php echo $weight; ?></li> адресуйте свой вопрос в тему поддержки шаблона Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 41 минуту назад, fanatic сказал: значит в контроллере должно быть $data['weight'] = .......................... $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], 0 ,"","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); не тут округление? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: не тут округление? вы читаете что вам пишут? 3 минуты назад, zhizherinv сказал: number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 1 минуту назад, fanatic сказал: вы читаете что вам пишут? просто вы мне сказали найти эту строку, я нашёл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 14 минут назад, zhizherinv сказал: просто вы мне сказали найти эту строку, я нашёл ну, а теперь прочитали? 28 минут назад, fanatic сказал: "тут, сколько нужно знаков после запятой" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 4 минуты назад, fanatic сказал: ну, а теперь прочитали? так а зачем вы говорили найти её? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 5 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? случай сложный... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так 51 минуту назад, zhizherinv сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], 0 ,"","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); а нужно так 41 минуту назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 Только что, iglin сказал: случай сложный... не то слово Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, fanatic сказал: я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так а нужно так строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. я изменял это значение миллион раз, ещё до того, как создал эту тему, ничего не меняется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); не тут округление? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, zhizherinv сказал: не тут округление? вы читаете что вам пишут? 3 минуты назад, zhizherinv сказал: number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 1 минуту назад, fanatic сказал: вы читаете что вам пишут? просто вы мне сказали найти эту строку, я нашёл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 14 минут назад, zhizherinv сказал: просто вы мне сказали найти эту строку, я нашёл ну, а теперь прочитали? 28 минут назад, fanatic сказал: "тут, сколько нужно знаков после запятой" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 4 минуты назад, fanatic сказал: ну, а теперь прочитали? так а зачем вы говорили найти её? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 5 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? случай сложный... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так 51 минуту назад, zhizherinv сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], 0 ,"","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); а нужно так 41 минуту назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 Только что, iglin сказал: случай сложный... не то слово Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, fanatic сказал: я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так а нужно так строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. я изменял это значение миллион раз, ещё до того, как создал эту тему, ничего не меняется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 1 минуту назад, fanatic сказал: вы читаете что вам пишут? просто вы мне сказали найти эту строку, я нашёл Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 14 минут назад, zhizherinv сказал: просто вы мне сказали найти эту строку, я нашёл ну, а теперь прочитали? 28 минут назад, fanatic сказал: "тут, сколько нужно знаков после запятой" Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 4 минуты назад, fanatic сказал: ну, а теперь прочитали? так а зачем вы говорили найти её? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... iglin Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 5 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? случай сложный... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так 51 минуту назад, zhizherinv сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], 0 ,"","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); а нужно так 41 минуту назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 Только что, iglin сказал: случай сложный... не то слово Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, fanatic сказал: я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так а нужно так строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. я изменял это значение миллион раз, ещё до того, как создал эту тему, ничего не меняется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса? Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 4 минуты назад, fanatic сказал: ну, а теперь прочитали? так а зачем вы говорили найти её? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
iglin Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 5 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? случай сложный... Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так 51 минуту назад, zhizherinv сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], 0 ,"","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); а нужно так 41 минуту назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 Только что, iglin сказал: случай сложный... не то слово Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, fanatic сказал: я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так а нужно так строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. я изменял это значение миллион раз, ещё до того, как создал эту тему, ничего не меняется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Opencart 2.x Opencart 2.x: Загальні питання Как убрать округление веса?
fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 7 минут назад, zhizherinv сказал: так а зачем вы говорили найти её? я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так 51 минуту назад, zhizherinv сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], 0 ,"","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); а нужно так 41 минуту назад, fanatic сказал: $data['weight'] = number_format($product_info['weight'], "тут, сколько нужно знаков после запятой" ,".","").' '.$this->weight->getUnit($product_info['weight_class_id']); строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 Только что, iglin сказал: случай сложный... не то слово Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, fanatic сказал: я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так а нужно так строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. я изменял это значение миллион раз, ещё до того, как создал эту тему, ничего не меняется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
fanatic Опубліковано: 11 квітня 2020 Share Опубліковано: 11 квітня 2020 Только что, iglin сказал: случай сложный... не то слово Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, fanatic сказал: я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так а нужно так строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. я изменял это значение миллион раз, ещё до того, как создал эту тему, ничего не меняется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Назад 1 2 3 Вперед Сторінка 2 з 3 Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 3
zhizherinv Опубліковано: 11 квітня 2020 Автор Share Опубліковано: 11 квітня 2020 3 минуты назад, fanatic сказал: я в шоке. для тех, кто в танке. у вас так а нужно так строку - тут, сколько нужно знаков после запятой заменить на число, сколько вам нужно чтобы выводилось знаков после запятой. я изменял это значение миллион раз, ещё до того, как создал эту тему, ничего не меняется Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts