Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Recommended Posts

Доброе время. Нужно доработать модуль Export/Import Tool (V3.20) for Ocstore 2.x , чтоб в таблицу включались alt и titles картинок и загружались на сайт. (сейчас при импорте титлы затирает)   Поддержка модуля Custom Image Titles для Opencart 2.x     отписались:

(Title и Alt для главного изображения товара хранятся в таблице oc_product_description
Для каждого дополнительного изображения товара они хранятся в таблице oc_product_image_description.
Название полей title_text и alt_text )

И доработать таблицу опций, чтоб id выводились не в столбе, а по вкладкам,  если это возможно.

Для связи скайп: vitaliygo9  или личка.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Спасибо за совет. посмотрел я другие модули и выбор пал на то, что есть - мне он удобнее,  сел....покумекал и логически раскидал кучу правок....... Title и Alt ru и en заработали. Осталось покумекать над:  (И доработать таблицу опций, чтоб id выводились не в столбе, а по вкладкам)- это уже вторичное.  Тут другой подход  , я совсем не программист. , может и это дойдет, как сделать.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.