MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Столкнулся с такой проблемой, по мимо тотальных провисаний в скорости работы сайта, при переходе в некоторые категории сайт наглухо виснет и начинает работать с пустя 30 - 40 секунд ( в категорию зайти так и не выходит ). http://trend-make.ru <- Сам магазин, вот если там выбрать "Обувь -> Женщинам -> Кеды", все сайт наглухо виснет. Кто сталкивался с такой проблемой? Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Baco Опубліковано: 1 грудня 2012 Share Опубліковано: 1 грудня 2012 185 товаров в каталоге 3-го уровня, запросы к базе видно повышены, можно драйвер memcache поставить или модуль по оптимизации запросов к БД. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 185 товаров в каталоге 3-го уровня, запросы к базе видно повышены, можно драйвер memcache поставить или модуль по оптимизации запросов к БД. https://opencartforum.com/topic/2076-%D0%BA%D1%8D%D1%88%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B7-memcached-%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80-mysql-cached/ <- про memcache оно? Хотелось бы ссылок на темы с подобными решениями. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 А вот, вроде бы нашел. https://opencartforum.com/topic/4111-%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80-%D0%B1%D0%B4-mysql-%D1%81-%D0%BA%D1%8D%D1%88%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%BC-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2/page__p__63882__hl__memcach__fromsearch__1#entry63882 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Прикрутил memcache, результат тот же, каталоги не хотят открываться. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 1 грудня 2012 Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Попробуйте по ЭТОЙ инструкции сделать. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Попробуйте по ЭТОЙ инструкции сделать. Один нюанс, магазин работает на хостинге, а не локальной машине. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 1 грудня 2012 Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Отлично, ставил на хостинг, ускоряет... 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Отлично, ставил на хостинг, ускоряет... Поставил, но думаю, что не правильно. define('CACHE_DRIVER', 'memcached'); define('MEMCACHE_HOSTNAME', 'localhost'); define('MEMCACHE_PORT', '11211'); define('MEMCACHE_NAMESPACE', 'opencart_test'); К чему я подключаться буду? К собственному хосту? Как узнать есть ли у него поддержка этого? В общем, у меня теперь сайт не открывается :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 1 грудня 2012 Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Пропишите хост тот же, что и для базы данных выставляете... 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Обичний хостинг? Тогда либо переходите на проверений (мной проверений ) не виход для Вас - пишите в личку http://firstvds.ru/ Вот этот хост Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Пропишите хост тот же, что и для базы данных выставляете... БД тоже конектится к локалхосту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 1 грудня 2012 Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Напишите доступ по фтп, щас поставлю... (в личку) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Напишите доступ по фтп, щас поставлю... (в личку)Выслал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Уважаемый Baco, видимо я дурак :-D прошу прощения, вроде я разобрался. Я не вписывал SEO URL, а когда прописал, все стало быстро открываться. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Небольшой оффтоп. Многие вопрошающие на этом форуме мальчики ставят юзерпики с девочками? Это называется Синдром пи..ы в поле «from» Всякое бывает :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Уважаемый Baco, видимо я дурак :-D прошу прощения, вроде я разобрался. Я не вписывал SEO URL, а когда прописал, все стало быстро открываться.Хотя мемкеш все равно не встает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування Виснит Opencart при переходе в категорию. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV × Уже зареєстровані? Ввійти Реєстрація Ваші замовлення Назад Придбані модулі та шаблони Ваші рахунки Лист очікувань Альтернативні контакти Форум Новини ocStore Назад Офіційний сайт Демо ocStore 3.0.3.2 Демо ocStore 2.3.0.2.4 Завантажити ocStore Документація Історія версій ocStore Блоги Модулі Шаблони Назад Безкоштовні шаблони Платні шаблони Де купувати модулі? Послуги FAQ OpenCart.Pro Назад Демо Купити Порівняння × Створити... Important Information На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність. Я даю згоду
MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 185 товаров в каталоге 3-го уровня, запросы к базе видно повышены, можно драйвер memcache поставить или модуль по оптимизации запросов к БД. https://opencartforum.com/topic/2076-%D0%BA%D1%8D%D1%88%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D1%87%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B7-memcached-%D0%B8-%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80-mysql-cached/ <- про memcache оно? Хотелось бы ссылок на темы с подобными решениями. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 А вот, вроде бы нашел. https://opencartforum.com/topic/4111-%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%B2%D0%B5%D1%80-%D0%B1%D0%B4-mysql-%D1%81-%D0%BA%D1%8D%D1%88%D0%B8%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%BC-%D0%B7%D0%B0%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2/page__p__63882__hl__memcach__fromsearch__1#entry63882 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Прикрутил memcache, результат тот же, каталоги не хотят открываться. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Baco Опубліковано: 1 грудня 2012 Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Попробуйте по ЭТОЙ инструкции сделать. 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Попробуйте по ЭТОЙ инструкции сделать. Один нюанс, магазин работает на хостинге, а не локальной машине. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 1 грудня 2012 Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Отлично, ставил на хостинг, ускоряет... 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Отлично, ставил на хостинг, ускоряет... Поставил, но думаю, что не правильно. define('CACHE_DRIVER', 'memcached'); define('MEMCACHE_HOSTNAME', 'localhost'); define('MEMCACHE_PORT', '11211'); define('MEMCACHE_NAMESPACE', 'opencart_test'); К чему я подключаться буду? К собственному хосту? Как узнать есть ли у него поддержка этого? В общем, у меня теперь сайт не открывается :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 1 грудня 2012 Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Пропишите хост тот же, что и для базы данных выставляете... 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Обичний хостинг? Тогда либо переходите на проверений (мной проверений ) не виход для Вас - пишите в личку http://firstvds.ru/ Вот этот хост Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Пропишите хост тот же, что и для базы данных выставляете... БД тоже конектится к локалхосту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 1 грудня 2012 Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Напишите доступ по фтп, щас поставлю... (в личку) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Напишите доступ по фтп, щас поставлю... (в личку)Выслал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Уважаемый Baco, видимо я дурак :-D прошу прощения, вроде я разобрался. Я не вписывал SEO URL, а когда прописал, все стало быстро открываться. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Небольшой оффтоп. Многие вопрошающие на этом форуме мальчики ставят юзерпики с девочками? Это называется Синдром пи..ы в поле «from» Всякое бывает :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Уважаемый Baco, видимо я дурак :-D прошу прощения, вроде я разобрался. Я не вписывал SEO URL, а когда прописал, все стало быстро открываться.Хотя мемкеш все равно не встает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування Виснит Opencart при переходе в категорию. Покупцям Оплата розширень фізичними особами Оплата розширень юридичними особами Політика повернень Розробникам Регламент розміщення розширень Регламент продажу та підтримки розширень Віртуальний обліковий запис автора Політика просування оголошень API каталогу розширень Вирішення спорів щодо авторських прав Корисна інформація Публічна оферта Політика повернень Політика конфіденційності Платіжна політика Політика передачі особистих даних Політика прозорості Останні розширення SP Telegram повідомлення FREE Автор: spectre Відключити порожні категорії Автор: spectre SEO Автор тексту категорії / фільтра / блогу з датою оновлення контенту + мікророзмітка Автор: radaevich Промо банери в категоріях товарів Автор: IHOR1989 Trend - адаптивний універсальний шаблон Автор: DSV
MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Попробуйте по ЭТОЙ инструкции сделать. Один нюанс, магазин работает на хостинге, а не локальной машине. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Baco Опубліковано: 1 грудня 2012 Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Отлично, ставил на хостинг, ускоряет... 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Отлично, ставил на хостинг, ускоряет... Поставил, но думаю, что не правильно. define('CACHE_DRIVER', 'memcached'); define('MEMCACHE_HOSTNAME', 'localhost'); define('MEMCACHE_PORT', '11211'); define('MEMCACHE_NAMESPACE', 'opencart_test'); К чему я подключаться буду? К собственному хосту? Как узнать есть ли у него поддержка этого? В общем, у меня теперь сайт не открывается :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 1 грудня 2012 Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Пропишите хост тот же, что и для базы данных выставляете... 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Обичний хостинг? Тогда либо переходите на проверений (мной проверений ) не виход для Вас - пишите в личку http://firstvds.ru/ Вот этот хост Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Пропишите хост тот же, что и для базы данных выставляете... БД тоже конектится к локалхосту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 1 грудня 2012 Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Напишите доступ по фтп, щас поставлю... (в личку) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Напишите доступ по фтп, щас поставлю... (в личку)Выслал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Уважаемый Baco, видимо я дурак :-D прошу прощения, вроде я разобрался. Я не вписывал SEO URL, а когда прописал, все стало быстро открываться. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Небольшой оффтоп. Многие вопрошающие на этом форуме мальчики ставят юзерпики с девочками? Это называется Синдром пи..ы в поле «from» Всякое бывает :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Уважаемый Baco, видимо я дурак :-D прошу прощения, вроде я разобрался. Я не вписывал SEO URL, а когда прописал, все стало быстро открываться.Хотя мемкеш все равно не встает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку Последние темы Последние дополнения Последние новости Вся активність Головна Підтримка та відповіді на запитання. Встановлення, оновлення, налаштування Виснит Opencart при переходе в категорию.
MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Отлично, ставил на хостинг, ускоряет... Поставил, но думаю, что не правильно. define('CACHE_DRIVER', 'memcached'); define('MEMCACHE_HOSTNAME', 'localhost'); define('MEMCACHE_PORT', '11211'); define('MEMCACHE_NAMESPACE', 'opencart_test'); К чему я подключаться буду? К собственному хосту? Как узнать есть ли у него поддержка этого? В общем, у меня теперь сайт не открывается :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Baco Опубліковано: 1 грудня 2012 Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Пропишите хост тот же, что и для базы данных выставляете... 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Обичний хостинг? Тогда либо переходите на проверений (мной проверений ) не виход для Вас - пишите в личку http://firstvds.ru/ Вот этот хост Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Пропишите хост тот же, что и для базы данных выставляете... БД тоже конектится к локалхосту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Baco Опубліковано: 1 грудня 2012 Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Напишите доступ по фтп, щас поставлю... (в личку) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Напишите доступ по фтп, щас поставлю... (в личку)Выслал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Уважаемый Baco, видимо я дурак :-D прошу прощения, вроде я разобрался. Я не вписывал SEO URL, а когда прописал, все стало быстро открываться. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Небольшой оффтоп. Многие вопрошающие на этом форуме мальчики ставят юзерпики с девочками? Это называется Синдром пи..ы в поле «from» Всякое бывает :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Уважаемый Baco, видимо я дурак :-D прошу прощения, вроде я разобрался. Я не вписывал SEO URL, а когда прописал, все стало быстро открываться.Хотя мемкеш все равно не встает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0 Перейти до списку тем Зараз на сторінці 0 користувачів Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Обичний хостинг? Тогда либо переходите на проверений (мной проверений ) не виход для Вас - пишите в личку http://firstvds.ru/ Вот этот хост Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Пропишите хост тот же, что и для базы данных выставляете... БД тоже конектится к локалхосту Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Baco Опубліковано: 1 грудня 2012 Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Напишите доступ по фтп, щас поставлю... (в личку) 1 Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Напишите доступ по фтп, щас поставлю... (в личку)Выслал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Уважаемый Baco, видимо я дурак :-D прошу прощения, вроде я разобрался. Я не вписывал SEO URL, а когда прописал, все стало быстро открываться. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Небольшой оффтоп. Многие вопрошающие на этом форуме мальчики ставят юзерпики с девочками? Это называется Синдром пи..ы в поле «from» Всякое бывает :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Уважаемый Baco, видимо я дурак :-D прошу прощения, вроде я разобрался. Я не вписывал SEO URL, а когда прописал, все стало быстро открываться.Хотя мемкеш все равно не встает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options... Створіть аккаунт або увійдіть для коментування Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар Створити обліковий запис Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто! Зареєструвати аккаунт Вхід Уже зареєстровані? Увійдіть тут. Вхід зараз Share More sharing options... Передплатники 0
MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Напишите доступ по фтп, щас поставлю... (в личку)Выслал Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Уважаемый Baco, видимо я дурак :-D прошу прощения, вроде я разобрался. Я не вписывал SEO URL, а когда прописал, все стало быстро открываться. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Небольшой оффтоп. Многие вопрошающие на этом форуме мальчики ставят юзерпики с девочками? Это называется Синдром пи..ы в поле «from» Всякое бывает :-D Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
MooT Опубліковано: 1 грудня 2012 Автор Share Опубліковано: 1 грудня 2012 Уважаемый Baco, видимо я дурак :-D прошу прощения, вроде я разобрался. Я не вписывал SEO URL, а когда прописал, все стало быстро открываться.Хотя мемкеш все равно не встает. Надіслати Поділитися на інших сайтах More sharing options...
Recommended Posts