Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

ColorAsProduct ТОЛЬКО ДЛЯ ВЕРСИИ 1.5.1

Recommended Posts

Ребят, надо такой модуль типа как ColorAsProduct (

)

Движок старый OcStore 1.5.1, Товары созданы по цветам, надо их обьединить, но чтобы можно было назначить цвет типа ЗОЛОТО, КРАСНЫЙ, и так далее

Есть модули группировка товара, но там только по фото можно выбирать, а надо чтобы я сам выставил цвет (заливка)

Кто сможет такое сделать или может где то есть такие старые модули??? Плачу деньги!!!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

1 час назад, romela сказал:

Ребят, надо такой модуль типа как ColorAsProduct (

)

Движок старый OcStore 1.5.1, Товары созданы по цветам, надо их обьединить, но чтобы можно было назначить цвет типа ЗОЛОТО, КРАСНЫЙ, и так далее

Есть модули группировка товара, но там только по фото можно выбирать, а надо чтобы я сам выставил цвет (заливка)

Кто сможет такое сделать или может где то есть такие старые модули??? Плачу деньги!!!

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.