Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Изменить номера новых заказов и реализовать массовый вывод атрибутов товаров в категорию

Recommended Posts

Добрый день.

Есть две задачи по сайту, подробно в ТЗ: https://docs.google.com/document/d/1PufFgmYhgPjtb5tHuU1AiX7z0x8-42qr3PVlLReZjpg/edit?usp=sharing

Кто готов это сделать, прошу сориентировать по стоимости и срокам.

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

Установите фильтры которые представлены на данном форуме. Можно выстраивать фильтрацию по заданным критериям в категориях.

К примеру тут  

Надіслати

1 час назад, legioner26 сказал:

Установите фильтры которые представлены на данном форуме. Можно выстраивать фильтрацию по заданным критериям в категориях.

Это фильтр для админки? Судя по описанию, он для сайта.

Но на сайте уже установлен и работает другой фильтр - Mega Filter PRO.

В админке для фильтрации и массового редактирования товаров используем BatchEditor. Если бы в нем можно было вывести нужное поле напротив каждого товара (если это технически реально), то это могло бы быть решением задачи.

Надіслати

Я клоню к тому, что все эти манимпуляции вам необходимы чтобы потом выводить на сайте.

Надіслати

1 час назад, legioner26 сказал:

Я клоню к тому, что все эти манимпуляции вам необходимы чтобы потом выводить на сайте.

А по первой задаче могли бы помочь? Написала вам в ЛС

Надіслати

• 2 weeks later...

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.