Перейти до вмісту
Пошук в
  • Детальніше...
Шукати результати, які ...
Шукати результати в ...

Кликабельный номер телефона

Recommended Posts

Здравствуйте, подскажите пожалуйста, как сделать номера телефонов кликабельными? В какой папке в диспетчере файлов это можно сделать и что там прописать?

И в верху страницы вместо значка как сделать надпись "контакты" ?

ocstore 3.0.2.0

Screenshot_8.png

Screenshot_7.png

Надіслати
Поділитися на інших сайтах

4 минуты назад, n3bo сказал:

я понимаю, что нужно прописать <a href="tel:+1234567890"> Звоните нам бесплатно! </ a>. Но где это прописать? в админке нет возможности это сделать, хочу через диспетчер файлов, а в какой папке искать не знаю. Читая темы в форуме понимаю, что кроме <a href="tel:+1234567890"> Звоните нам бесплатно! </ a> нужно еще что то прописать.

Надіслати

42 минуты назад, MariaMa сказал:

я понимаю, что нужно прописать <a href="tel:+1234567890"> Звоните нам бесплатно! </ a>. Но где это прописать? в админке нет возможности это сделать, хочу через диспетчер файлов, а в какой папке искать не знаю. Читая темы в форуме понимаю, что кроме <a href="tel:+1234567890"> Звоните нам бесплатно! </ a> нужно еще что то прописать.

если через диспетчер файлов -  catalog/view/theme/шаблон/template/common/header

Надіслати

Створіть аккаунт або увійдіть для коментування

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйтеся для отримання облікового запису. Це просто!

Зареєструвати аккаунт

Вхід

Уже зареєстровані? Увійдіть тут.

Вхід зараз
  • Зараз на сторінці   0 користувачів

• Ні користувачів, які переглядиють цю сторінку
  • Створити...

Important Information

На нашому сайті використовуються файли cookie і відбувається обробка деяких персональних даних користувачів, щоб поліпшити користувальницький інтерфейс. Щоб дізнатися для чого і які персональні дані ми обробляємо перейдіть за посиланням . Якщо Ви натиснете «Я даю згоду», це означає, що Ви розумієте і приймаєте всі умови, зазначені в цьому Повідомленні про конфіденційність.